Când viața unui părinte e trăită pe un scaun – MagicHome

MagicHome

Până la 11-12 ani am suferit de astm bronșic sever. Nu a existat vacanța la munte sau la mare din copilăria mea care să nu se fi sfârșit cu o internare în spital.

Orice escapadă la munte se lăsa cu o criză de astm. Cea mai mică urmă de igrasie (sau miros), îmi declanșa o criză. Mergeam în permanență cu spray-urile și dispozitivul care îmi permiteau să respir, o criză necontrolată fiindu-mi fatală. Revenind la internări. Mama și bunica mă însoțeau în permanență. Mama alegea să doarmă cu mine în spital pentru a mă supraveghea, dar … nu era loc și pentru mama. Nopți albe, insomnii, lipsa igienei.

Mai târziu puțin, la 16 ani, un diagnostic greșit mă anunța că sufăr de leucemie. Cred că nu sunt un caz singular de diagnosticare greșită, dar trecem peste. Îmi amintesc cum s-a prăbușit mama și cum era mereu lângă mine, fie pe un scaun, fie pe un pat de rezervă. Mereu ”lua un loc” și aștepta: o veste, o minune.

Acum este vorba de inițiativa « MagicHome » de a crea un spațiu pentru părinții copiilor bolnavi de cancer ori aflați sub tratament. Pentru că nu există un loc destinat părinților, aceștia dorm pe scaune ori în sălile de așteptare. Drama lor este dublată de lipsa unor condiții de bun simț.

S-au trimis 47.000 din 100.000 de SMS-uri, totalul necesar. Un SMS cu textul ”MAGIC” la 8844, în valoare de 2 euro este piesa ta într-un puzzle al binelui. Mă bazez pe tine! Pentru MagicHome, pentru părinții copiilor bolnavi de cancer.

https://pentrumagichome.ro/

Related Post

Tags: , , , , ,

Related Posts

Eduard Andrei
by

Blogger, student, fost angajat, antreprenor, voluntar, visator, increzator.

Previous Post Next Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

0 shares

Despre mine

Bine ai venit pe BLOGOARTOSFERĂ!

Bine ai venit pe BLOGOARTOSFERĂ!

Salutare! Mă numesc Eduard. Află mai multe despre mine și despre noul concept în secțiunea ”Despre mine”.
Bine ai venit pe BLOGOARTOSFERĂ!