De unde cumpărăm o mașină SH când avem un buget mai redus?

Am schimbat 16 mașini în 5 ani iar lumea se întreabă cu scepticism ce e cu mine dacă nu îmi schimb mașina la 3 luni. Ba chiar mulți dintre voi mă întrebați deseori de unde le cumpăr, ce am în vedere când cumpăr și când știu să NU cumpăr. Ei bine, un articol lămuritor și câteva sfaturi.

Cu toate acestea, am avut numai mașini SH. Probabil ține de un crez personal și de doința de a nu da mulți bani pe o mașină, bani pe care îi pierd cum am dat jos foliile din interior și am început să rulez cu ea. Devalorizarea este mult prea mare.

În articolul de față vă voi da un pont despre un loc de încredere de unde vă puteți cumpăra un autoturism SH fără să aveți surprize, așa cum am avut eu.

Am avut 3 Smart-uri, 3 Mercedes-uri, 2 BMW-uri, Mini, 2 Alfa Romeo, 4 decapotabile, coupe-uri, Land Rover, Peugeot-uri. Majoritatea cu transmisie automată. Mi-am făcut cât de cât o idee despre mărci și ce trebuie să știu atunci când cumpăr o mașină.

Toate au fost SH-uri, unele au fost chiar mașini scumpe și alteori mi-am luat țepe mici și mijlocii. 😀

Cum era să îmi iau țeapă de pe OLX și autovit?

Îmi amintesc de vara anului trecut când am vrut să cumpăr un Jaguar. Mașina arăta beton armat în poze. Prețul foarte ok. Mă întâlnesc cu proprietarul, care a venit însoțit. Amândoi insistau să cumpăr acea mașină. Ah, nu era înmatriculată. Dar se rezolvă, nu e asta o problemă. O rezolvă chiar ei, dar după ce semnez actele. 😀
Nu m-au lăsat nici să deschid ușa, ca să nu îmi dau seama că balamalele nu mai țin iar ușile se deschid în gol, nu mai au niciun prag de rezistență.

Data fabricării geamurilor nu coincidea una cu alta, fiecare geam era fabricat într-un an diferit
. Dar, citez, ”așa e la Jaguar”. Sau așa trebuie să le spună tinerilor care poate-poate habar nu au cu se mănâncă piața SH.

Am zis PAS iar băieții s-au ambalat foarte tare. Oricum, mai tare decât putea mașina s-o facă. 😀

Ce trebuie să știi când cumperi un autoturism SH?

– să existe toate actele de proveniență ale mașinii
– să ai un istoric service, pentru a ști când să schimbi X sau cât te mai ține Y
– să înțelegi la a câta mână este, de fapt, mașina
– IDEAL este să ai garanție
– o garanție că odometrul indică numărul de kilometri real

Magic happens!

Strategia SIXT Group Romania pune accentul pe flexibilitate și pe crearea de soluții personalizate pentru clienți. Totodată, prin sistemul „One-Stop Shop”, Grupul poate oferi servicii integrate la cel mai bun raport calitate pret, sub aceeași umbrelă: leasing operațional (www.sixtleasing.ro), mașini în sistem Rent a Car (www.sixt.ro), mașini SH (www.sixtsh.ro), autoturisme noi (dealer autorizat Opel – www.opel-unionmotors.ro) și service auto – unul dintre cele mai mari din România (autorizat Dacia, Renault, Opel și multi-brand – www.union-motors.ro). SIXT SH oferă servicii unice pe piață prin transparența totală, istoria clară și fiabilă a mașinii, pachetul de garanție cel mai cuprinzător (garanție de 2 ani din bară în bară, în limita a 30.000 de Km) și cel mai bun raport calitate preț.

Practic, cu SIXT SH, ai:

– garanție
– istoric de încredere CLAR și CURAT
– garanția kilometrilor

NU orice ofertă de mașină SH este o .. ofertă. Alergând după mirajul unei mașini ieftine, cu kilometri puțini și care să arate bine, uităm sau neglijăm detalii prețioase: de unde e, a cui a fost, în ce stare e.

Cu siguranță îmi voi schimba mașina în curând și voi cerceta parcul auto al celor de la SIXT SH. Am garanția unei mașini OK, de la care să nu mă aștept la surprize.

Următoarea mașină va fi ceva fabricat în Italia. Mă gândesc la o Lancia. Ceva care să emane spirit italian prin toți porii. Eleganță, forme voluptoase, confort. Parfumul mării, un pahar de Cinzano și o masă cu preparate exotice. Cred că într-acolo mă voi îndrepta cu noua mea Lancia. 🙂

PS: Și o voi conduce foarte liniștit, știind că am luat cea mai bună decizie cumpărând de la SIXT SH. 🙂

Tags: , , ,

Related Posts

Eduard Andrei
by

Blogger, student, fost angajat, antreprenor, voluntar, visator, increzator.

Previous Post Next Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

0 shares

Despre mine

Bine ai venit pe BLOGOARTOSFERĂ!

Bine ai venit pe BLOGOARTOSFERĂ!

Salutare! Mă numesc Eduard. Află mai multe despre mine și despre noul concept în secțiunea ”Despre mine”.
Bine ai venit pe BLOGOARTOSFERĂ!