“The Martian” – sau cel mai plictisitor film al anului (scurt review)

Astazi am fost sa vad cel mai plictisitor film al anului.

Ca sa fie totul clar, este pur si simplu parerea mea. Nu gust DELOC filmele Sci-Fi, asadar si review-ul va fi pe masura. Adica mai mult decat subiectiv. (sunt convins ca e un film bun si nu degeaba are nota buna peste tot. Dar nu pentru mine) Ptiu! Nici nu exista obiectivitate, de fapt. Orice-i trecut prin filtrul gandirii proprii devine subiectiv. Alta discutie. 😀

Era o zi banala de miercuri, vreme inselatoare, plictiseala cat cuprinde, facultate, Orange FILM ! Hmm. M-a corupt cea mai buna prietena a mea (Ada, hate you), si am mers sa vedem…. „Martianul”. Sau somniferul recent descoperit.

2 ore si 21 de minute privindu-l pe Matt Damon gradinarind si oameni de la NASA discutand despre cum sa-l salveze. Serios. Asta e tot filmul. Plictiseala totala. Orele de statistica sau de finante erau parfum.

Este stupid! Iar casting-ul este teribil! O tanara sexy de 22 de ani este singura de la NASA capabila sa il localizeze pe Damon, iar alt tanar de 22 de ani, un tantalau, adica (care probabil trasese ceva pe nas) este singurul de la NASA capabil sa se gandeasca la utilizarea unui efect pentru racheta.

Stiu ca Damon este politic corect, ca majoritatea personajelor din filmele de la Hollywood recente. Dar asta merge prea departe. Efectiv, fiecare scena alterneaza cu personaje de toate rasele posibile: albi, afro-americani, africani, hispanici, asiatici… Si in fiecare scena apare un barbat si o femeie. Iar Michael Pena astronaut? Chiar trebuie sa mai zic ca trebuie sa fii in forma ca sa fii astronaut?! 😀

Un Sci-Fi de mana a doua, un film lung si al naibii de plictisitor. Recunosc, am dormit jumatate de ora iar la un moment dat am iesit din sala.

Repet, altora le va place… Mie nu mi-a placut. Deloc. Deloc. Deloc!

Related Post

Tags: , ,

Related Posts

Eduard Andrei
by

Blogger, student, fost angajat, antreprenor, voluntar, visator, increzator.

Previous Post Next Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

0 shares

Despre mine

Bine ai venit pe BLOGOARTOSFERĂ!

Bine ai venit pe BLOGOARTOSFERĂ!

Salutare! Mă numesc Eduard. Află mai multe despre mine și despre noul concept în secțiunea ”Despre mine”.
Bine ai venit pe BLOGOARTOSFERĂ!