Bonuri, cartele, mâzgâlituri

Am simtit de multe ori dorinta sa ma intorc in timp. Sa retraiesc o clipa. Sa simt gustul aceleiasi briose. Sa misc un scaun. Orice. Imi iese, sa stiti, chiar si recitind niste bonuri antice.

Detaliile cele mai marunte care alcatuiesc, intr-un final, o zi, sunt nesemnificative. Se pierd printre atatea detalii de o insemnate mult mai mare. Dar

2 calatorii, Piata Unirii 1 18:45, Dristor 2, 21:20, 2013. Acum am gasit-o prin casa. Era o seara ploioasa de vineri, mergeam la un centru de voluntariat unde am facut si fotografii cu copilasii. Asa a aparut amintirea, fara sa vad vreo fotografie, fara sa-mi amintesc macar ca am facut voluntariat acolo. Abonament de 62 de calatorii, de la 8 noiembrie 2013 la 7 decembrie 2013. Stiu exact ziua. Cu greu o convinsesem pe mama sa imi dea 25 de lei (cat costa pe-atunci) ca sa imi fac abonament de 62 de calatorii. Nu le foloseam pe toate, dar era cool.

Bonuri 24.12.2014, AFI Palace Cotroceni: SensiBlu – Bixtonim, 2 paste de dinti Blanx, una mica, una mare, Carturesti – Pierre Lemaitre – “La revedere acolo sus”, Alain Guyard – “33 de lectii de filosofie si pentru baietii rai”, bon Lee Cooper – geanta Great Britain. Ajunul Craciunului.

Precizia cu care imi amintesc fiecare detaliu vine, poate, din dorinta de a retrai ce alungam din rasputeri. Este trist, pentru ca nu mai sunt copil, fizic. Psihic, vreau sa cred, macar, ca imi pot pastra partea frumoasa a copilariei in spiritul meu. O constiinta tulbure, un tanar aflat “in cautarea timpului pierdut”.

Ma opresc aici si ma intorc in cartele, bonuri si mazgalituri.

Related Post

Tags: , , ,

Related Posts

Eduard Andrei
by

Blogger, student, fost angajat, antreprenor, voluntar, visator, increzator.

Previous Post Next Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

0 shares

Despre mine

Bine ai venit pe BLOGOARTOSFERĂ!

Bine ai venit pe BLOGOARTOSFERĂ!

Salutare! Mă numesc Eduard. Află mai multe despre mine și despre noul concept în secțiunea ”Despre mine”.
Bine ai venit pe BLOGOARTOSFERĂ!