Interviu cu Beatrice Mamara – concurentă « Bravo, ai stil! »

Bravo, ai stil!

Beatrice, spune-mi câteva cuvinte despre tine.

Bună, Eduard. Cum altfel aş putea să încep acest interviu decât prin a sublina lucrul ce deja a devenit evident, pasiunea mea pentru modă, o pasiune pe care o am de o viață. Mereu mi-am dorit să fiu în acest domeniu şi sunt sigură că încă nu e prea târziu. M-aş mai putea descrie şi ca o fire ,,justițiară”, dar evident asta doar când este cazul. Iubesc să fiu înconjurată de oameni buni şi frumoşi sufleteşte. Iubesc să călatoresc, să cunosc diferite personaliăți. Oamenii pot fi atât de buni şi drăguți dacă nu se lasă conduşi spiritului de turmă şi dorinței de a face rău.

De unde până unde dorința de a participa la Bravo, ai stil! ?

Să fiu sinceră, totul a început din primul sezon, când mă imaginam şi eu în postura de a compune ținute. Clar, preferata mea era Silvia. Un alt motiv care a contribuit la dorința mea să particip este și răspunsul la întrebarea precedentă, pasiunea mea pentru modă, cu ajutorul căreia am reuşit să adun multe piese pe care şi înainte de emisiune le mixam în tot feluri de ținute. Pe multe dintre ele am avut ocazia să le şi port în emisiune exact cum le purtam eu în urmă cu câțiva ani şi totuşi să le readuc în actualitate.

Pe cine vezi cea mai puțin pregătită concurentă?

Eduard, eu sincer nu aş putea să mă pronunț asupra unei persoane exclusiv, pentru că de la începutul show-ului și până acum am cam rezonat cu majoratitea concurentelor, într-un moment sau altul al competiției, lăsând la o parte stările conflictuale pe care le-am avut cu unele fete. Eu sincer nu pot purta ură nimănui, tocmai din cauză că atunci când mă doare mă exprim. Prefer să fiu transparentă şi să îmi impun punctul de vedere, cu riscul de a isca controverse.

Crezi că brand-urile fac diferența în această competiție? Sau poți participa și cu un buget redus?

Ştiu că poate suna ironic dar chiar cred că poți face față competiției şi cu un buget redus sau mediu, dacă ai imaginație (dar şi destule piese vestimentare). Nu consider brandurile un plus, pentru că tocmai asta mi se pare mai greu: să integrezi un articol de brand care a fost deja propus într-o anumită formă, în cu totul altă formă. Dar da, aş minți să spun că nu iubesc piesele de designer, pe care le cumpăr tocmai pentru a aprecia munca lor. Am articole vestimentare de la designeri români – pe care le-am achiziționat tocmai în ideea de a contribui şi a ajuta arta şi tinerii din domeniu, în ce măsură am putut – dar și de la designeri internaționali, pe care eu, una, îi ador.

Dacă ai putea da timpul înapoi, ce anume ai schimba la tine, la Beatrice – concurenta?

Dacă aş da timpul înapoi, nu aş schimba nimic. Aceasta sunt eu: cu bune şi cu rele şi mi-am asumat asta. Chiar dacă de multe ori oamenii nu au putut vedea în spatele unui show de televiziune, unde presiunea şi replicile tăioase îşi spun cuvântul. Urăsc să pretind ceea ce nu sunt sau să mă prefac. Aceasta sunt eu, Beatrice.

Ce activități ai în afara competiției?

În afara competiției, din cauza timpului foarte limitat, nu prea mai am activități. Dar nu uit să petrec timp alături de familia mea, să mă relaxez, să citesc o revistă de modă sau o carte, sau chiar să mă gândesc la cât mai multe idei de ținute, sau orice ține de domeniul artei. Arta imită viața de cele mai multe ori şi de aceea arta mi-a furat inima încă din copilărie, când m-a învățat să gândesc mai profund şi să am o altă viziune despre viață. Ador să gătesc, lucru pe care l-ați văzut deja.

Ce mesaj vrei să transmiți susținătorilor?

Susținătorilor mei aş vrea să le transmit să nu se lase niciodată călcați în picioare de nimeni, să fie sinceri şi direcți, pentru că nimeni nu merită suferința lor. Sunt recunoscătoare pentru creşterea uriaşă a fanilor, ceea ce pot să spun că mă bucură nespus. Singurul lucru pe care îi rog este să mă voteze necontenit şi să continue să fie la fel de minunați, cum mi-au dovedit că sunt. Îi ador şi îi iubesc din tot sufletul meu.

Îți mulțumesc!

Related Post

Tags: , , , , , ,

Related Posts

Eduard Andrei
by

Blogger, student, fost angajat, antreprenor, voluntar, visator, increzator.

Previous Post Next Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

0 shares

Despre mine

Bine ai venit pe BLOGOARTOSFERĂ!

Bine ai venit pe BLOGOARTOSFERĂ!

Salutare! Mă numesc Eduard. Află mai multe despre mine și despre noul concept în secțiunea ”Despre mine”.
Bine ai venit pe BLOGOARTOSFERĂ!