Interviu cu Geanina Marina – de la ”Bravo, ai stil!”, la Exatlon România

”Bravo, ai stil!”

Interviu cu Geanina Marina – de la ”Bravo, ai stil!”, la Exatlon România

1. De ce te-aî înscris la ”Bravo, ai stil!”?

Să fiu sinceră, am urmărit primele două sezoane și am văzut că fiecare fată își prezenta propriul stil. Nu știam despre ce e vorba. Nu știam dacă ai voie să ai stilist sau nu.Să fiu sinceră, am urmărit primele două sezoane și am văzut că fiecare fată își prezenta propriul stil. Nu știam despre ce e vorba. Nu știam dacă ai voie să ai stilist sau nu. Am crezut că dacă particip, îmi voi pune în valoare stilul meu propriu – acela de femeie. Am crezut că oamenii se vor găsi în stilul meu cameleonic. Azi sunt elegantă, mâine sunt street-style, poimâine poate ies în pijama.

2. Cum a fost experiența ”Bravo, ai stil!”?

Nu pot numi două săptămâni o experiență prea mare. Dar pot spune că echivalează cu o lună și jumătate în Republica Dominicană. Glumesc, ha-ha. Dar nu sunt genul de femeie care să plângă ca să inspire milă și să instige lumea la voturi. Nu vreau să devin un caz social, deși văd că asta prinde la public. A fost o experiență de pură televiziune, am cunoscut oameni faini care stau în spatele camerelor. Juriul, Ilinca, sunt niște oameni minunați.

3. Ce anume ar fi trebuit să faci ca să rămâi mai mult în competiție?

Cu siguranță să fi avut mai multe conflicte. Probabil așa m-ar fi votat mai multe persoane. Ori să fiu o smiorcăită și să apelez la stiliști să mă îmbrace, pentru că hey, stiliștii te pot duce departe. Emisiunea ca emisiunea, dar din păcate, emisiunea a scos în evidență talentul altora, nu al concurentelor.

4. Crezi că a avea brand-uri ori piese scumpe te ajută în competiția ”Bravo, ai stil!”?

Aici nu e vorba despre branduri și situația financiară personală. Te poți îmbrăca fain și cu 100 de lei dintr-un vintage shop sau SH ori mass market shops. Am și eu foarte multe branduri, chiar unele scumpe, dar știi, cred că felul în care îmbraci demonstrează cum te simți în acea zi. O apreciez foarte mult pe Silvia. Stilul ei nebun îmi place la nebunie. Îi scoate personalitatea în evidență. Asta contează foarte mult. Contează să fii tu.

5. Ce te-a motivat să participi la Exatlon și cum te-ai simțit?

Eu am făcut sport de performanță 10 ani. Exatlon a fost cea mai mare provocare a vieții mele. Nu a fost inițiativa mea să mă înscriu, ci a mamei. Eram pe Instagram, am văzut reclama la Exatlon, am fost prima care a completat formularul de înscriere, cred, m-am uitat pe youtube să văd despre ce e vorba, iar mama m-a încurajat să particip.
Am simțit că asta este provocarea pe care o pot duce. Cred că puteam face față în continuare pentru că pot. M-am simțit perfect. Dacă aș putea da timpul înapoi, aș repeta experiența. Cea mai frumoasă experiență pe care o poate avea cineva în viața asta. Nu am cuvinte să descriu tot ce s-a întâmplat acolo, dar acolo am fost emotivă. Am fost încercată la maxim și mă bucur că am putut face asta.

6. Ai repeta experiența?

Cu siguranță! Fără dar și poate, fără a sta pe gânduri. Mâine dacă aș fi sunată, aș merge imediat. După ce m-am întors, mi-a fost greu să mă adaptez vieții cotidiene. Am fost emotivă vreo două săptămâni. Plângeam la orice fleac. Eram confuză. M-a schimbat foarte mult experiența. M-a întârit și mai mult și m-am dezvoltat ca femeie.

7. Care e cea mai frumoasă amintire de la Exatlon?

Păi..sunt toate. De la început și până la sfârșit. Tot ce s-a întâmplat într-o lună și jumătate este de povestit, de rememorat, de trăit.

Îți mulțumesc, Geanina!

Related Post

Tags: , , , , ,

Related Posts

Eduard Andrei
by

Blogger, student, fost angajat, antreprenor, voluntar, visator, increzator.

Previous Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

1 share

Despre mine

Bine ai venit pe BLOGOARTOSFERĂ!

Bine ai venit pe BLOGOARTOSFERĂ!

Salutare! Mă numesc Eduard. Află mai multe despre mine și despre noul concept în secțiunea ”Despre mine”.
Bine ai venit pe BLOGOARTOSFERĂ!