Interviu în exclusivitate cu Ioana Vișănescu de la ”Bravo, ai stil!”

”Bravo, ai stil!”

Bună, Ioana! Îți mulțumesc pentru că ai acceptat să îmi acorzi acest interviu în exclusivitate.

Bună, Eduard! Și eu îți mulțumesc pentru oportunitatea de a-ți răspunde la aceste întrebări.

1. De ce te-ai înscris la concursul ”Bravo, ai stil!”?

Bună întrebare! În primul rând m-am înscris pentru a-mi dovedi mie însămi că POT. Urmăream Sezonul 1, mi-a plăcut foarte mult și am decis să mă înscriu. Eram tare curioasă cum este în televiziune. Îți spun sincer că nu aș fi avut curajul să fac asta (zâmbește) dacă nu mă împingeau de la spate prietenele mele, spunându-mi că locul meu e acolo. Mai mult m-au înscris ele pe mine, să fiu sinceră. Chiar au completat o parte din formular și au ales și pozele pe care le-am atașat formularului. 😀 Restul e istorie!

2. Ce înseamnă pentru tine fashion și stil? Sunt două coordonate ale stilului tău de viață?

Pentru mine este o diferență între fashion și stil. Nu sunt sigură că sunt două coordonate ale stilului meu de viață, dar întotdeauna mi-a plăcut să mă îmbrac mai aparte, să am grijă de mine, să transmit ceva prin felul meu de a fi. Mai bine spus, am un stil personal, cum avem cu toții. Important este nu cum te îmbraci, ci ce transmiți, mesajul pe care oamenii îl primesc. E important ce transmiți prin felul tău de-a fi, prin cum faci față unor provocări și mult mai important este ca oamenii să vadă ceva în tine și să rezoneze cu tine. Este important să lăsăm mereu o impresie bună și să avem grijă mereu să nu uităm să fim noi.

3. Cum ai intrat în concursul ”Bravo, ai stil!”, care a fost parcursul tău stilistic și emoțional și cum ai părăsit competiția?

Cu stângul! (râde) Glumesc! Am avut foarte multe emoții pe tot parcursul concursului. Cred că s-a și văzut acest lucru. Aș fi vrut să le ascund, dar sunt o persoană destul de emotivă și probabil s-a văzut pe micul ecran. Stilistic, cred că la începutul concursului am încercat să vin cu ținute purtabile, simple, dar mi-am dat seama că trebuie să fac mai mult dacă îmi doresc să rămân în concurs. Dacă vorbim despre partea emoțională, pot spune că mi-a fost destul de greu. Mi-am propus la începutul competiției să nu plâng, dar presiunea este foarte mare și îți dorești să fie din ce în ce mai bine. Părinții m-au învățat să fac totul corect, să fiu cea mai bună, să fiu prima. Mi-am dorit foarte mult să reușesc. Când am intrat în concurs, nu am crezut că voi sta mai mult de 2 săptămâni.

Chiar vorbeam cu prietenele mele înainte de ”Bravo, ai stil!”, că dacă trec de casting, să stau…minim două săptămâni. Dar uite că am reușit să stau o lună și jumătate. Atunci mi-am depășit așteptările și am fost foarte fericită. Da, am avut mari emoții, dar le mulțumesc tuturor celor care m-au susținut, care mi-au scris, familiei, prietenilor, fanilor, tuturor celor care au fost lângă mine și cu mine!

4. Sunt inevitabile animozitățile dintr-o competiție la care participă numai…fete. Acum, uitându-te în trecut, cum vezi experiența ”Bravo, ai stil!”?

Cu siguranță sunt inevitabile. Oriunde sunt doar femei, se întâmplă astfel de lucruri. Este foarte multă presiune, este foarte mult stres, îți dorești să îți faci prima părul sau machiajul sau ai ceva mai complicat la nivel de păr, și atunci ne mai certam. Ba pe locul de la machiaj, ba pe locul de la păr. Dar într-un mediu în care sunt 10 fete, e imposibil să se înțeleagă toate. Avem caractere diferite.

Eu am încercat să fiu destul de neutră. Am încercat să nu intru în conflicte cu fetele. Toate îmi sunt dragi. Este o experiență de viață! Este una dintre cele mai frumoase experiențe din câte am trăit. M-a întărit, m-a făcut mai puternică. Mi-a demonstrat că dacă îmi doresc ceva cu adevărat, se poate. Sunt mai atentă la cum mă comport, cum vorbesc, la postură. Știu că stăteam destul de cocoșată în concurs și mă întreba lumea dacă am probleme cu spatele. Nu, nu am. Mă simțeam destul de înaltă în comparație cu colegele și stăteam și mai cocoșată. Nu voiam să par foarte înaltă. Nu sunt complexată, dar, vezi tu, probabil nu aveam destulă încredere în mine în timpul concursului. În realitate am. Chiar foarte multă! Așa am și reușit pe parcursul concursului.

Trăgând linie, experiența ”Bravo, ai stil!” m-a schimbat în bine! 🙂

5. Ai vreo concurentă preferată care încă este participantă la ”Bravo, ai stil!”? Dacă da, ce apreciezi la ea?

Sincer, nu am nicio preferată. Toate îmi sunt dragi. Aș vrea ca toate să câștige. Toate au muncit să fie azi, acolo. Nu pot spune că îmi place de X, nu îmi place de Y. Fiecare are șansa sa de a ajunge în finală.

6. Se spune că în concurs nu legi prietenii. Ochii mei de șoim au văzut că ai păstrat legatura cu anumite concurente. Ai rămas cu prietenii în urma concursului?

Da, așa se spune. Dar este o afirmație falsă. Nu ai cum să nu te înțelegi bine cu anumite fete. Da, e o competiție, lupți pentru un premiu. Dar..după filmări…tot simți nevoia să vorbești cu cineva, să împărtășești ce ai simțit, să te sfătuiești. Eu am avut astfel de fete alături de mine. Încă păstrez legătura cu anumite concurente care mi-au devenit foarte dragi, și mă refer la Silvia, Andra, Laura. Cu toate fetele am vorbit destul de mult, dar cel mai mult am păstrat legătura cu Silvia.

7. Te-ai considerat vreodată nedreptățită în emisiune?

Cu siguranță ne-am simțit toate, la un moment dat. Nu poate fi totul așa cum ne dorim. Se întâmplă ca fiecare să aibă păreri diferite și să fim subiectivi. Trebuie să le respectăm și să înțelegem. Eu am venit uneori cu ținute foarte bune în viziunea mea, și nu am primit mereu punctajul la care mă așteptam. Dar, am mers mai departe și am crezut în mine.

8. Lăsând ”Bravo, ai stil!” deoparte, ce îți place cel mai mult să faci? Ce o definește pe Ioana Vișănescu?

Pot să vorbesc o zi? 😀 Sunt foarte multe lucruri pe care le fac cu drag. Machiez (pe mine, oameni). Citesc (aproape zilnic). Ascult muzică bună, îmi place să privesc oamenii pe stradă, să beau o cafea bună, să visez. Visez foarte mult. Și în somn, și când sunt trează. Dar da, sunt o visătoare. Vezi tu, acesta e un lucru extraordinar de bun. Uneori reușim să facem tot ceea ce ne propunem, alteori nu. De aceea e important să crezi în tine și să simți să faci anumite lucruri. Poate nu le-am făcut pe toate. Mereu am ținut cont de părerea celorlalți. Dar concursul m-a învățat că părerea proprie despre noi ne ajută mult mai mult în a prospera.

Îmi iubesc familia, prietenii, prietenul meu, toate lucrurile care mă înconjoară și cred că mă definește până și cana din care îmi beau cafeaua. Visurile, felul în care scriu, toate lucrurile mărunte mă definesc.

Sunt genul de persoană care se bucură de orice. Nu îmi trebuie mult ca să mă bucur de viață. Și dacă îmi aduce sora mea o cafea într-o după-amiază sau prietenul meu un buchet de flori fără vreo ocazie anume, când îmi spun mama și tata că sunt mândri de mine… Pe toți ar trebui să ne facă fericiți lucrurile mici. Atunci când ni se vor întâmpla lucruri mari, vom exploda de fericire! 🙂

9. Ce planuri de viitor ai? Pregătești vreo surpriză persoanelor care te apreciază?

Pe 3 iulie este ziua mea. Chiar atunci îmi voi lansa un blog unde voi scrie despre muuulte. De la beauty/ lifestyle și până la modă. Nu știu cât de mult mă pricep, dar am participat la un concurs de stil, nu? Am mari emoții. Nu știu cum va fi primit. Sper să le placă celor care îmi sunt alături. Sper să fim mai apropiați, să comunicăm mai bine.

Ah, vreau să văd mai multe filme, să citesc mai mult, să ascult mai multă muzică. Sunt atâtea și atâtea! Îmi doresc să călătoresc ȘI mai mult! Să descopăr culturi diferite, să mă bucur de ele vizual, dar și sufletește. E important să fim ca un burete și să absorbim cât mai mult. Să fim într-o continuă căutare a cunoașterii. Principala mea surpriză pentru cei care mă apreciază este blog-ul. Voi aduce o parte din mine celor care mă urmăresc.

Îți mulțumesc!

Îți mulțumesc și eu, Eduard. Chiar și acum am avut emoții, haha, pentru că da, sunt emotivă! 😀 Nu este un lucru rău deloc. Îți doresc multe zile cu soare! 🙂

Cei care vor să mă urmărească o pot face pe instagram: ioanavisanescu

Related Post

Tags: , , , , , ,

Related Posts

Eduard Andrei
by

Blogger, student, fost angajat, antreprenor, voluntar, visator, increzator.

Previous Post Next Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

0 shares

Despre mine

Bine ai venit pe BLOGOARTOSFERĂ!

Bine ai venit pe BLOGOARTOSFERĂ!

Salutare! Mă numesc Eduard. Află mai multe despre mine și despre noul concept în secțiunea ”Despre mine”.
Bine ai venit pe BLOGOARTOSFERĂ!