Interviu cu Petronela de la « Bravo, ai stil! » – ”Muzica, vă rog!”

Bravo, ai stil!

Interviu cu Petronela de la « Bravo, ai stil! » – ”Muzica, vă rog!”

1. Petronela, spune-mi câteva cuvinte despre tine. Cine ești și ce faci în viața de zi cu zi?

Sunt administratorul unei cafenele din Iași încă din 2004. De-a lungul timpului am deschis și un fast-food. În rest..sunt mama a doi copii frumoși, isteți și sănătoși și..în fiecare zi sunt cine vreau. 🙂

2. Cum ai hotărât să te înscrii la un concurs despre stil?

Oamenilor ca mine nu le trebuie prea mult să se gândească. M-am înscris în concurs imediat ce am văzut anunțul pentru casting. Nu am avut nicio teamă că nu voi fi acolo, în concurs. Am mereu încredere în ceea ce sunt, în frumusețea și ambiția mea.

3. Ce a însemnat competiția pentru tine?

Mi-am atins un scop: acela de a cunoaște oameni deosebiți. La « Bravo, ai stil » am trăit o experiență plăcută cunoscând oameni profesioniști, învățați și cu totul speciali. Tot acolo mi-am învins și teama de a vorbi în fața camerelor fără să fac greșeli. Mai mult, dintotdeauna am fost atrasă de modă.

4. Ți-a fost greu cu drumurile, familia și competiția, toate la un loc?

Atunci când fac ceva cu plăcere și pasiune, nimic nu îmi este greu. M-am simțit în largul meu. Cel mai greu îmi era când veneam și plecam de acasă, pentru că fiica mea îmi ducea tare mult dorul. La București nu aveam prea mult timp să mă gândesc la acasă, aveam o zi în care trebuia să concep 5 ținute, în rest filmări și iarăși filmări.

5. Dacă ai putea da timpul înapoi, ce ai schimba la tine, cea din concurs?

Daa, dacă aș putea da timpul înapoi, aș ține anumite virtuți pentru mine. Din păcate, nu am putut juca un rol. Sunt prea sinceră și naturală și .. adevărată. Eu știu că viața e un joc, dar pentru mine este un joc scăldat în sinceritate, bucurii și frumusețe. Acum regret că mi-am ieșit din fire de câteva ori.

6. Ce hobby-uri ai? Cu ce îți ocupi timpul liber?

Nu am pasiuni extraordinare. Îmi place să muncesc și să fac bani. Îmi place să investesc în mine: fizic, mental, spiritual. Citesc mult, iubesc viața, iubesc oamenii, iubesc copiii. Timp liber avem doar dacă vrem.

7. Te gândești să te înscrii în sezonul 4 al emisiunii « Bravo, ai stil! » ?

Să mă mai înscriu? Hmm.. Nu prea le aveam cu moda și stilul, din câte s-a văzut. Înainte să vin, am citit singura carte de stil, ”În armonie cu tine însăți” – Carol Spenser. Aș veni pentru cariera în televiziune. Sunt atrasă de ecrane și sunt entuziasmsată când mă aflu în fața camerelor.

8. Care sunt concurentele care ți-au rămas în suflet și cu care păstrezi legătura?

În suflet nu prea mi-a rămas nicio concurentă. Ioana este cea care mă mai sună din când în când. Am cunoscut o altă lume acolo. 🙂

Îți mulțumesc!

Related Post

Tags: , , , , , ,

Related Posts

Eduard Andrei
by

Blogger, student, fost angajat, antreprenor, voluntar, visator, increzator.

Previous Post Next Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

0 shares

Despre mine

Bine ai venit pe BLOGOARTOSFERĂ!

Bine ai venit pe BLOGOARTOSFERĂ!

Salutare! Mă numesc Eduard. Află mai multe despre mine și despre noul concept în secțiunea ”Despre mine”.
Bine ai venit pe BLOGOARTOSFERĂ!