Interviu cu Roxana Marcu – concurenta de la «Bravo, ai stil!»

«Bravo, ai stil!»

Bună, Roxana! Trebuie să mărturisesc că e o premieră. Nu am mai realizat interviuri cu cineva din competiția «Bravo, ai stil!» în timpul concursului. Văd în tine un potențial real și foarte multe caracteristici demne de o câștigătoare a emisiunii.

1. Spune-mi, te rog, câteva cuvinte despre tine și despre pasiunile tale. Am văzut în pozele de pe Facebook că iubești animalele. 🙂

Buna, Eduard! Eu iti multumesc! ? Cateva cuvinte despre mine… Sunt o persoana transparenta, un om care si-a creat un echilibru in tot ceea ce inseamna emotional, rational si fizic, dar care mai are inca multe de invatat in viata. ? Imi plac foarte mult sporturile de apa si imi iubesc familia si cainele pana la Dumnezeu si inapoi. Intotdeauna in viata am pus si voi pune pret pe valorile reale iar acelea sunt intotdeauna reprezentate de sufletele cu care imparti emotia si iubirea in viata.

2. Cum ai luat decizia de a participa la emisiune, ce anume te-a motivat?

Sincer, a fost o decizie spontana cum de altfel iau multe din deciziile mele in viata de zi cu zi. ? Intotdeauna sunt motivata de nou si de evolutie pe orice plan. Am considerat ca «Bravo, ai stil!» face parte din “clubul” experientelor pe care trebuie sa le traiesc.

3. Cum arăta o zi obișnuită din viața ta DINAINTE de concurs, și cum arată ACUM?

S-a schimbat radical aceasta “zi din viata mea”. Inainte de «Bravo, ai stil!», o zi obisnuita o petreceam cu tabieturile mele zilnice si cu diverse activitati in planul profesional. Acum aceasta zi o petrec foarte mult in compania colegelor si al trustului Kanal D sau intr-o alergatura continua pentru a cumpara si compune tinute.

4. Consideri că a avea câteva piese semnate de o casă de modă importantă este un plus în competiție?

Nu, absolut deloc! Consider ca in aceasta competitie trebuie sa arati STILUL si sa porti cu multa personalitate hainele deoarece nu haina iti da valoare ci vice-versa!

5. Ce crezi că îi trebuie unei concurente de la «Bravo, ai stil!» pentru a câștiga? Cu excepția voturilor…

Castigatoarei ii trebuie frumusetea completa ca om inainte de orice, si educatie. Desi este o competitie in care acumulam oboseala si se creeaza tensiuni, cred ca trebuie sa fii deschisa si sincera cu bune si cu rele. Am incredere in oameni ca pot judeca dincolo de aparente.

6. Ce părere ai despre conflictele din culise? Le eviți, sau îți spui și tu punctul de vedere atunci când te simți nedreptățită?

Nu am nicio parere, eu nu judec niciodata actiunile si deciziile unui om, pentru ca fiecare priveste prin prisma trairilor si a ranilor sale emotionale. In general evit sa ma bag “unde nu-mi fierbe oala”, dar daca eu consider ca pot oferi o parere pertinenta in ceea ce priveste un subiect anume o fac. Suntem oameni si este normal sa ne mai incontram, sa ne exprimam opinii, aprecieri sau suparari, mai ales cand suntem atatea fete intr-un spatiu restrans atatea ore ?

7. Ai legat vreo prietenie în competiție? Dacă da, cu cine?

Poate ca acest cuvant, “prietenie”, este mult spus intr-o competitie, dar iti spun sincer ca le apreciez pe colegele mele cu tot ceea ce inseamna ele si consider ca am legat o forma de prietenie cu fiecare in parte mai mult sau mai putin.

8. Ce mesaj vrei să transmiți cititorilor acestui articol?

As dori sa le multumesc ca si-au facut timp pentru a citi acest interviu si totodata sa le multumesc din suflet celor care ma sustin! Va doresc o zi minunata cu mult soare in suflete!

Îți mulțumesc, Roxana, și îți doresc multă baftă! Am încredere că te voi vedea în finală!

Vă amintesc că Roxana poate fi votată prin SMS cu indicativul ”6” la numărul de telefon 1206.

Related Post

Tags: , , , , , , ,

Related Posts

Eduard Andrei
by

Blogger, student, fost angajat, antreprenor, voluntar, visator, increzator.

Previous Post Next Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

0 shares

Despre mine

Bine ai venit pe BLOGOARTOSFERĂ!

Bine ai venit pe BLOGOARTOSFERĂ!

Salutare! Mă numesc Eduard. Află mai multe despre mine și despre noul concept în secțiunea ”Despre mine”.
Bine ai venit pe BLOGOARTOSFERĂ!