Interviu cu Sergiu Bungărdean, fondatorul Afluent.ro

Afluent.ro

Sergiu Bungărdean este un tânăr cu inițiativă, care a fondat o platformă cu promisiuni mari pentru viitor, Afluent.ro

– Salut! 🙂 Sergiu, spune-ne câteva cuvinte despre tine.

Numele meu este Sergiu Bungărdean, am 20 de ani, sunt din Tîrgu-Mureș și sunt fondatorul platformei Afluent.ro. Sunt pasionat de marketing, internet și online încă de la 14 ani, vârstă la care am avut primul site. Am reușit să-mi fac și o carieră în domeniu, în prezend fiind specialist marketing în cadrul companiei BestJobs.

– Cum a luat nastere platforma Afluent?

Platforma Afluent a luat naștere în urma unei discuții avute cu un prieten, referitoare la tipul de articole promovate în prezent în mediul online din România și la calitatea acestora. Am constatat o absență importantă a conținutului inteligent, conținut care să ofere informații relevante și interesante pentru cititori. După ce am studiat și analizat și piața internațională, lucrurile au devenit mult mai clare. Eram convins că ar exista și la noi în țară interes pentru un proiect de genul, iar în scurt timp a apărut Afluent.

– Nu am văzut să fie o platformă nișata. Ce își propune această platformă să aducă cititorilor?

Într-adevăr, Afluent nu este o platformă nișata. Conținutul nostru este unul diversificat, de la articole despre sport, până la articole despre istorie sau medicină. În principal, vrem să le aducem cititorilor exact ceea ce își doresc. Promovăm conținutul publicat celor care prezintă interes subiectului în cauză și încercăm pe cât putem de bine să ne asigurăm că utilizatorul pleacă mulțumit de fiecare dată de pe site că a găsit exact ceea ce căuta.

– Dacă ar fi să stabilești misiunea și valorile pentru Afluent.ro, care ar fi acelea?

Misiunea principală a site-ului Afluent este educația. Înainte de a apăsa butonul “Publică”, ne punem următoarea întrebare: “Este acest articol folositor cel puțin unei persoane?” Dacă răspunsul este da, îl publicăm și facem tot posibilul să găsim acea persoană.
În ceea ce privește valorile, mă voi referi la cel mai important aspect, autorii. Afluent este despre Mihai, Dana, Andreea sau Călin. Fără ei și colegii lor, totul ar fi doar o idee care sună bine. În acest moment, familia Afluent, cum ne place să-i spunem, numără peste 10 autori, obiectivul fiind că până la sfârșitul anului să depășim borna de 50.

– Cum vezi expansiunea platformei?

Ținând cont că după primele două luni de activitate așteptările mi-au fost depășite, pot afirma cu încredere că viitorul e unul frumos. Cum am spus și mai sus, obiectivul principal al acestui an este să atragem cât mai mulți autori, pentru a le putea oferi cititorilor puncte de vedere diferite și să reușim să acoperim cât mai multe domenii.
Avem în plan și introducerea unor funcționalități noi care să ajute la interacțiunea utilizatorilor cu platforma, dar toate la timpul lor. Sunt convins că dacă tragem toți în aceeași direcție și nu ne abatem de la drum, Afluent are toate șansele să devină un site important în mediul online din România.

Îți mulțumesc, Sergiu, și îți doresc multă baftă! 🙂

Related Post

Tags: , , , , ,

Related Posts

Eduard Andrei
by

Blogger, student, fost angajat, antreprenor, voluntar, visator, increzator.

Previous Post Next Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

0 shares

Despre mine

Bine ai venit pe BLOGOARTOSFERĂ!

Bine ai venit pe BLOGOARTOSFERĂ!

Salutare! Mă numesc Eduard. Află mai multe despre mine și despre noul concept în secțiunea ”Despre mine”.
Bine ai venit pe BLOGOARTOSFERĂ!