Interviu cu Silvia Saveschi, concurenta de la ”Bravo, ai stil!”

Trebuie să recunosc că am susținut-o pe Silvia de la începutul concursului ”Bravo, ai stil!”. Asta pentru că am remarcat că nu vrea să își păteze imaginea, că are demnitate și este ghidată de alte principii decât sunt alte concurente.

Elegantă, parcă sosia Angelinei Jolie, Silvia Saveschi a acceptat să îmi răspundă la câteva întrebări. 🙂

1. Silvia, de ce te-ai înscris la ”Bravo, ai stil!”? 🙂

M-am înscris la concurs din dorința ce a încerca ceva nou. Nu am mai cochetat cu televiziunea până în prezent și am vrut să văd cum e să trăiești..pe viu.

2. Cum este emisiunea când ești concurentă și cum e când ești telespectatoare? Te așteptai să fie atât de diferită?

Când ești telespectator, ești detașat, ți se pare că totul e frumos și liniștit. Pe de altă parte, când ești concurentă, vezi exact opusul. Vezi câtă muncă trebuie să depui, se adună oboseală, nervi, stres, se nasc conflicte din cauza oboselii… Totul e diferit față de cum se vede la televizor. Sincer, nu mă așteptam să fie atât de mare diferența dintre ”Bravo, ai stil!” de acasă, și ”Bravo, ai stil!” din platou.

3. Consideri că ai fost nedreptățită în timpul concursului și că au fost preferate alte concurente?

Da. Acesta a fost și motivul pentru care am ales să părăsesc competiția. Într-adevăr, preferințele juraților pentru alte concurente erau prea evidente, din punctul meu de vedere.

4. Despre haine… Este necesar să ai și piese de brand? Crezi că poți câștiga concursul și fără piese de lux?

Nu știu dacă e necesar. Doar că în emisiune sunt foarte apreciate piesele de brand. Toate concurentele au venit cu astfel de haine sau alte accesorii. Dacă poți câștiga concursul? Habar nu am. 🙂 Să vedem cine va câștiga acest sezon.

5. Cu cine te-ai înțeles cel mai bine din concurs? Ai păstrat legătura cu cineva?

M-am înțeles bine cu multe fete. Am păstrat chiar legătura cu câteva: Letiția, Alexandra, Paola, Dănuța și Ana-Maria.

6. Cum te simți în noul format de emisiune, ”Bravo, ai stil! Panorama”? Cum e când vezi la rece toate momentele din emisiunile filmate?

Mi se pare o idee foarte faină. Concurentele care au părăsit competiția au ocazia să-și spună părerea, oful, să își aducă feedback-ul. Cred că e foarte important, mai ales că ele au fost în competiție și au o părere cât de cât echilibrată, care sper să fie luată în considerare.

La rece? 😀 Nu le simt la rece, pentru că tot eu sunt în acele imagini. Simt aceleași emoții ca în momentul în care am filmat edițiile. Cu siguranță îmi păstrez aceleași păreri pe care le aveam și în momentul filmării. Nu m-am victimizat, am încercat să îmi spun părerea la obiect.

7. Te consideri o învingătoare, deși ai vrut în mod expres să părăsești competiția?

Eu mă consider o învingătoare în general, nu neapărat în ceea ce privește emisiunea. Am vrut să încerc ceva nou, nu am fost ghidată de cupiditate și nici nu am venit din alte motive. A fost o experiență nouă. 🙂

Îți mulțumesc, Silvia! 🙂

Mulțumesc și eu, Eduard!

Related Post

Tags: , , , , , ,

Related Posts

Eduard Andrei
by

Blogger, student, fost angajat, antreprenor, voluntar, visator, increzator.

Previous Post Next Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

0 shares

Despre mine

Bine ai venit pe BLOGOARTOSFERĂ!

Bine ai venit pe BLOGOARTOSFERĂ!

Salutare! Mă numesc Eduard. Află mai multe despre mine și despre noul concept în secțiunea ”Despre mine”.
Bine ai venit pe BLOGOARTOSFERĂ!