Otilia de la ”Bravo, ai stil” – artistul din spatele micului ecran (interviu)

”Bravo, ai stil!”

Ce a însemnat pentru tine competiția ”Bravo, ai stil!”?

”Bravo, ai stil!” a însemnat mai mult decât credeam și decât cred alții. Mi-a schimbat viața. M-a maturizat în anumite privințe și am început să văd altfel lucrurile.

Ai fi vrut să rămâi mai mult timp în competiție?

Nu, nu mi-aș fi dorit. Nu aveam nici timpul necesar. Poate dacă aș fi participat într-o altă perioadă din viața mea, cu siguranță mi-aș fi dorit să îl și câștig.

Care a fost juratul tău preferat și de ce?

Cu toții. Nu pot să spun că am avut unul favorit. Toți au fost foarte drăguți cu noi. Au comentat ținutele noastre cu mult profesionalism. Dar trebuie să recunosc, dintre toți 4, pe Raluca o admir din tot sufletul.

Deși multă lume vede o Barbie, tu de fapt tocmai ai obținut o notă onorabilă la BAC și ai două talente minunate: pianul și vocea.

Chiar dacă sunt o fată ”drăguță”, asta nu înseamnă că nu mă și duce capul și că nu pot face lucruri nobile în viață. Lumea în ziua de azi te cataloghează după fizic și atât. După glume, după haine, după muzică, etc..
Muzica, pianul au fost pasiunile mele de când eram mică. De la vârsta de 5 ani cânt la pian, iar în clasa a 9-a am început să iau lecții de canto. Sunt pasiunile mele cele mai mari. Am absolvit chiar Liceul de Muzică ”George Enescu” – secția canto și pian.

Cu ce îți ocupi timpul liber?

Îmi place să fiu productivă. Îmi place să mă gândesc la lucruri pe care le pot face în viitor. Desigur, mai ies la o petrecere, la o cafea cu prietenele. Și, da, cânt foarte mult la pian, pictez, desenez (am făcut și arhitectură și desen). Ba chiar desenez și tipare de haine. În rest, învăț pentru facultate, cu precădere pentru Drept.

Te vei înscrie la sezonul 4 al emisiunii?

Poate că da, poate că nu. Depinde de parcursul meu profesional de atunci. Dacă voi avea timp, de ce nu? E o provocare!

Ce planuri de viitor ai?

Îmi doresc să îmi deschid un magazin de haine, create de mine și, de ce nu, aș vrea tare mult să lucrez în televiziune. Simt că o parte din mine a rămas acolo și cu puțină pregătire, mă văd potrivită pentru micile ecrane!

Related Post

Tags: , , , , , ,

Related Posts

Eduard Andrei
by

Blogger, student, fost angajat, antreprenor, voluntar, visator, increzator.

Previous Post Next Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

0 shares

Despre mine

Bine ai venit pe BLOGOARTOSFERĂ!

Bine ai venit pe BLOGOARTOSFERĂ!

Salutare! Mă numesc Eduard. Află mai multe despre mine și despre noul concept în secțiunea ”Despre mine”.
Bine ai venit pe BLOGOARTOSFERĂ!