AKASHA-ASAI – CÂND VISELE DEVIN REALITATE

AKASHA-ASAI

Săptămâna trecută, miercuri mai exact, am fost invitat să particip la lansarea colecției capsulă a unui atelier numit Akasha-Asai. Nu aveam nicio informație despre designer, despre cine e în spatele brand-ului. Am răspuns afirmativ invitației din partea agenției de PR. 🙂

Cine e Akasha Asai?

Akasha-Asai este numele unui atelier proaspăt înființat. În spatele brand-ului sunt două tinere cu o energie debordantă: Adela David și Suzana Pleșca. Adela este de profesie medic veterinar, iar Suzana este fotograf.
Adela se ocupă de creații. Creații foarte faine. Deși a fost o colecție capsulă, mi-am putut forma o impresie la lansare. Piese vestimentare simple în aparanță, cu un aer urban foarte chic, totodată, foarte bine ancorate în realitate stilistică a anului. Colțuri, mâneci largi, mătase, materiale pictate manual. Predomină non-culorile alb și negru, dar am văzut și două piese pentru vară, din mătase, cu un pattern colorat. 😀

AKASHA-ASAI

Cum a decurs evenimentul de lansare?

Am ciocnit mai întâi un pahar de Lillet , după care am fost invitați să scriem pe un panou mesaje de încurajare. Am vorbit, am fost pozați, am legat noi prietenii și ne-am bucurat cu toții de reușita Adelei și a Suzanei.

Agenția de PR Galeriu & Partners a organizat un eveniment impecabil. Totul a fost realizat cu minuțiozitate și evident, multă dragoste.

Puteți vedea colecția pe site-ul oficial www.akasha-asai.com și evident, puteți aprecia pagina lor de Facebook.

Related Post

Tags: , , , , , , , ,

Related Posts

Eduard Andrei
by

Blogger, student, fost angajat, antreprenor, voluntar, visator, increzator.

Previous Post Next Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

0 shares

Despre mine

Bine ai venit pe BLOGOARTOSFERĂ!

Bine ai venit pe BLOGOARTOSFERĂ!

Salutare! Mă numesc Eduard. Află mai multe despre mine și despre noul concept în secțiunea ”Despre mine”.
Bine ai venit pe BLOGOARTOSFERĂ!