Antonio Gatti – calitate, încredere, rafinament

Știți că îmi place să vă ofer ponturi. De data asta vreau să vă vorbesc despre Antonio Gatti, un brand românesc, care vă oferă haine de bun gust, fabricate din materiale de cea mai bună calitate.

Întotdeauna am avut o problemă cu costumele, respectiv cu sacourile. Fitting prost, umeri inegali, materiale proaste. De fiecare dată a trebuit să îmi cumpăr eu materialele și să merg la doamna croitoreasă pentru a le confecționa.

Da, este prima dată când îmi cumpăr un sacou care are fittingul impecabil.

Despre Antonio Gatti:

Antonio Gatti este un brand dedicat in exclusivitate modei masculine. Produsele realizate de noi sunt facute din tesaturi de prima calitate, achizitionate de la producatori italieni de traditie, tesaturi pe care ulterior le prelucram cu maxima atentie in atelierele proprii.
Ne adresam in primul rand barbatului urban, modern, cult, cosmopolit, care este atent cu sine insusi, prețuiește stilul și dorește să se simtă în largul său cu orice ocazie. Fiecare colectie este conceputa in jurul personalitatii clientului nostru, imbinand conceptele clasice cu liniile moderne, astfel incat sa oferim produse elegante si rezistente in timp.
Inca de la inceput, societatea a investit atat in angajatii pe care ii are, cat si in automatizarea procesului de productie pentru a satisface cerintele pietei, care se afla intr-o continua schimbare.
Nu facem rabat la calitate, astfel produsele noastre sunt fabricate din materiale superioare: casmir, lana merino, puf de gasca extra, fermoare marca YKK, nasturi metalici etc.
In colectia noastra veti gasi jachete, veste, trench-uri, sacouri pentru barbati iar produsul care ne-a facut cunoscuti este paltonul barbatesc. Detinem cea mai variata gama de paltoane pentru barbati din tara, aducand pe piata modele noi aproape saptamanal.
De asemenea, aducem pe piata noastra un produs la care foarte putini romani au acces si anume gecile din puf, mai ales cele pentru tinute business si smart casual.

Related Post

Tags: , , ,

Related Posts

Eduard Andrei
by

Blogger, student, fost angajat, antreprenor, voluntar, visator, increzator.

Previous Post Next Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

0 shares

Despre mine

Bine ai venit pe BLOGOARTOSFERĂ!

Bine ai venit pe BLOGOARTOSFERĂ!

Salutare! Mă numesc Eduard. Află mai multe despre mine și despre noul concept în secțiunea ”Despre mine”.
Bine ai venit pe BLOGOARTOSFERĂ!