AVANTAJELE DE A FI BLOGGER

blogger

Cred că după mai bine de 2 ani de blogging, pot trage niște concluzii despre avantajele acestei meserii. 🙂

#1 Accezi la un job mai bun

Conform unor informații de pe Inc.com, 9 din 10 companii caută temeinic viitorul angajat în mediul online. Angajatorii vor să angajeze oameni cu o puternică influență online, evident, pozitivă. A fi blogger înseamna exact acest lucru.

#2 Începi un nou business

Uneori un blog începe ca un hobby, transformându-se într-o afacere full-time. Aici depinde, bineînțeles, de fiecare persoană în parte, de felul în care scrie, de calitatea articolelor și de implicarea în acest proiect.

#3 Devii pe zi ce trece un scriitor mai bun

Singura modalitate prin care îți poți perfecționa stilul este scrisul. Exact asta face și un blogger.

#4 Înveți mai multe despre ceilalți

Deși împărtășești ideile tale cu alte persoane, descoperi ulterior că și acei oameni împart cu tine crezul lor. Eu am învățat multe despre cititorii mei din comentarii, postări, share-uri, mi-am dat seama ce soi de articole este mai apreciat. A învăța despre audiență este de neprețuit. Ca blogger, acest lucru se întâmplă cât se poate de firesc.

#5 Devii online influencer

Care este cea mai bună cale de a schimba lumea? Ai putea deveni politician, activist, voluntar. Sau poți deveni blogger. Un blogger de succes câștigă o încredere foarte mare din partea unor persoane care îl respectă.

#6 Înveți cum funcționează platformele și chiar și un limbaj de programare

Majoritatea blog-urilor sunt construite pe o platformă WordPress foarte intuitivă, tocmai pentru a nu provoca dureri de cap prea mari. Cu toate astea, ajungi să înveți și despre HTML și CSS, SEO și marketing, pentru că cea mai ușoară cale de a face modificările pe blog-ul tău este aceea de a lucra tu însuți. Tutoriale, exercițiu, iar într-o zi îți vei spune: Ptiu, știu să fac și asta!

Acestea sunt doar câteva dintre avantajele ”organice” pe care le-am simțit pe pielea mea. Ele sunt mult mai multe, simțite, însă, direct proporțional cu dedicarea pentru această pasiune.

Related Post

Tags: , , , , , , ,

Related Posts

Eduard Andrei
by

Blogger, student, fost angajat, antreprenor, voluntar, visator, increzator.

Previous Post Next Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

0 shares

Despre mine

Bine ai venit pe BLOGOARTOSFERĂ!

Bine ai venit pe BLOGOARTOSFERĂ!

Salutare! Mă numesc Eduard. Află mai multe despre mine și despre noul concept în secțiunea ”Despre mine”.
Bine ai venit pe BLOGOARTOSFERĂ!