Avem tot timpul din lume. Oare?!

timp

Voi avea o bătrânețe liniștită. O să rezolv problema X mai târziu. Voi lucra aici 10 ani, după care voi avea propria afacere. O voi face mâine. Avem timp.

De câte ori nu ne-am spus nouă înșine că vom face cutare lucru mâine, doar ca să descoperim că acea zi nu vine niciodată? Ne complacem în situațiile actuale, crezând că de mâine vom face o schimbare.

Oamenii nu își urmează visurile pentru că le e frică că pierd controlul. Dacă pierd controlul, au senzația că totul se va sfârși. Ceea ce ar trebui să îi sperie de fapt, este că dacă nu dăm curs pasiunilor, bucuriilor, abia atunci om începe să murim.

Problema e că nu ne este garantată ziua de mâine. Doar cea de azi. Asta e tot ce avem. Asta e tot ceea ce suntem.

Ignorăm momentele speciale din viețile noastre pentru că avem senzația că avem timp pentru ele. Când? Mâine!

Ne spunem că vom călători la bătrânețe. Că vom avea o viață liniștită. Că vom merge la pescuit, că vom picta, că vom face atât de multe lucruri. Nu azi, nu mâine, ci în viitor.

Vom începe acea dietă de mâine. Vom renunța la fumat tot de mâine. Nu e azi ziua. De mâine. Nu le spunem părinților cât de mult îi iubim, nu petrecem timp cu ei, nu ne vizităm bunicii pentru că vom avea timp și pentru asta. Mâine, în weekend, peste o lună…dar nu azi.

Mi-aș dori să ne schimbăm puțin percepția asupra vieții. Haideți să facem tot ceea ce simțim ACUM, astăzi. Nici măcar ziua de mâine nu ne este asigurată.

Related Post

Tags: , , ,

Related Posts

Eduard Andrei
by

Blogger, student, fost angajat, antreprenor, voluntar, visator, increzator.

Previous Post Next Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

0 shares

Despre mine

Bine ai venit pe BLOGOARTOSFERĂ!

Bine ai venit pe BLOGOARTOSFERĂ!

Salutare! Mă numesc Eduard. Află mai multe despre mine și despre noul concept în secțiunea ”Despre mine”.
Bine ai venit pe BLOGOARTOSFERĂ!