Bravo, ai stil! – studenții de la UNARTE încep să traseze linii ușor drepte

”Bravo, ai stil!”. Da, recunosc că urmăresc și eu emisiunile. Nu neapărat când se difuzează, ci mai urmăresc pe YouTube. Băi nene, emisiune care să mă încarce mai mult ca asta nu am urmărit.

Încep să cred că Leo de la Strehaia și Dana Criminala sunt mai relaxanți la miezul nopții și creează o atmosferă propice somnului.

Am început să urmăresc emisiunea de când erau 10 concurente. Mi se părea…ok-ish. Nici prea-prea, nici foarte-foarte. După care a apărut și forma de monetizare, doar nu făcea Kanal D bani doar din rating, n-au înnebunit. Apoi dă-i cu certuri… Nu că un reality show este chiar real, dar totuși. Poate, poate, dacă ar fi fost live. Atunci ar fi câștigat un minim de credibilitate.

Cât despre jurați, nu vă grăbiți să aruncați cu roșii în niciunul. Sunt oameni inteligenți și la locul lor, de fapt, sunt oameni, dincolo de perucă, machiaj, butoni și papioane.

bravo, ai stil!

Simpatizez pe cineva din ”Bravo, ai stil!” ? Da, pe toată lumea. Evident, rezonez cu Silvia, cu care am și schimbat câteva replici și e o super fată. Slobodă de gură, dar o femeie frumoasă și puternică. Cum premiul este ”o carieră în televiziune, CHIAR AICI, LA KANAL D”, probabil că logoreea Silviei nu o va ajuta să câștige concursul.

Ca să nu mai zic ca majoritatea domnișorilor au prins așa…tupeu (?!). Își dau cu părerea despre orice țoală pe Facebook. Ba mai mult, unii afirmă că ”degeaba porți brand-uri, dacă stau ca pe umeraș”, ei neavând vreo piesă vestimentară de la un brand anume. Mă refer la John Galliano, Just Cavalli, Burberry, Valentino, etc.

Această emisiune chiar a creat personaje în genul Iuliei Albu. Toată lumea este foarte stilată în urma emisiunii, cu precădere băieții. Toți au devenit fashion-editori, iar studenții de la UNARTE au început să tragă o linie cât de cât dreaptă! Marile case de modă din Milano, Paris au început deja recrutările la Facultatea de Modă.

Nu știu ce mă intrigă mai mult: faptul că ”Bravo, ai stil!” a devenit un WowBiz timpuriu, fie faptul că o avalanșă de oameni au, în opinia lor, atât stil, încât își permit să se lege de cineva care își permite anumite piese de lux.

Nu voi uita niciodată ce mi-a spus un maaare geniu contemporan, în cadrul unui cerc literar de poezie: ”Eduard, tu ai tot ce îi trebuie unui bărbat: inteligență, frumusețe și clasă!”

sursă foto copertă: hotweek.ro
sursă foto: dcnews.ro

Related Post

Tags: , , , , , , , , , , ,

Related Posts

Eduard Andrei
by

Blogger, student, fost angajat, antreprenor, voluntar, visator, increzator.

Previous Post Next Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

0 shares

Despre mine

Bine ai venit pe BLOGOARTOSFERĂ!

Bine ai venit pe BLOGOARTOSFERĂ!

Salutare! Mă numesc Eduard. Află mai multe despre mine și despre noul concept în secțiunea ”Despre mine”.
Bine ai venit pe BLOGOARTOSFERĂ!