Cele mai frumoase diamante ale primăverii s-au reunit la The Victorian Rose

The Victorian Rose

Sosirea primăverii trebuia celebrată cu fast și bun gust. Evenimentul găzduit de The Victorian Rose chiar a reunit persoane prețioase cu care am ciocnit un pahar de vin în seara zilei de 7 martie.

Alira

În cadrul Luxury Spring Fest ne-am clătit ochii cu diamante și safire din Israel, doamna Mihaela Prigoană prezentându-și colecția sofisticată și rafinată. Cristiana Radu a susținut un concert live de muzică Jazz, alături de Gabriel Brutaru și invitatul special Mihai Napu, surprinzându-mă chiar și pe mine dansând pe piesele lui Sinatra, Ray Charles și chiar pe câteva piese românești.

The Victorian Rose

Am ciocnit un pahar de vin marca Alira, dar nu în orice pahare: pahare Roberto Cavalli oferite de Collezioni. Papilele gustative și glicemia au fost sub atenta supraveghere a celor de la cofetăria Armand. Și da, am avut și macarons. 😀 Doamnele reprezentante ale brandului Colladerma au prezentat produsele care ar face fericit tenul oricărei femei, iar cei de la SpotlightMed au oferit cadouri marca Gum pentru igiena noastră bucală. Firește că am mai ronțăuit fie un fistic, fie o alună, bunătăți oferite de sponsorii de la Olam.

The Victorian Rose

Cum ”surprize” poate fi lait-motivul serii, a avut loc și o tombolă, unde cei care au lăsat cartea de vizită au putut câștiga suveniruri și cadouri de suflet din partea galeriei-concept The Victorian Rose și a sponsorilor.

Materialele foto și video au fost asigurate de Luxury-Photo-Video. Mulțumim tuturor sponsorilor! Relansez invitația la casa artei, așa cum a descris-o excelent buna mea prietenă Mihaela Ivan, un loc de suflet, un colțișor de Rai.

Mulțumim doamnei Daniela Nae și domnului Călin Radu Nae pentru că au susținut acest demers…sclipitor! 🙂

Related Post

Tags: , , , , , , , , , ,

Related Posts

Eduard Andrei
by

Blogger, student, fost angajat, antreprenor, voluntar, visator, increzator.

Previous Post Next Post

Comments

 1. Reply

  Felicitări pentru eveniment! Sper ca la următorul pe care-l puneţi la cale să pot ajunge şi eu în Bucureşti şi să ne şi cunoaştem cu ocazia respectivă ^_^. Cheers!

  1. Eduard Andrei
   • Eduard Andrei
   • March 13, 2017
   Reply

   Mulțumim, Ioana! Mulțumim pentru susținere! Cu siguranță vor mai fi evenimente la care te așteptăm cu brațele deschise! Xo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

0 shares

Despre mine

Bine ai venit pe BLOGOARTOSFERĂ!

Bine ai venit pe BLOGOARTOSFERĂ!

Salutare! Mă numesc Eduard. Află mai multe despre mine și despre noul concept în secțiunea ”Despre mine”.
Bine ai venit pe BLOGOARTOSFERĂ!