Concurs: oferă cadou de 8 martie albire dentară profesională. Interviu cu Karina Bader

Oferă prietenei tale, mamei tale sau oricărei femei importante din viața ta, un pachet conținând albire dentară + detartraj cu ultrasunete + periaj profesional + consultație + plan de tratament. Regulamentul poate fi citit pe pagina de Facebook a blog-ului. 🙂

 

Interviu cu dr. Karina Bader, stomatolog la BB Clinic – Dr. Bader. 

E: Karina, de ce sunt importante vizitele la stomatolog, detartrajul și o igienă corectă?

K: De cele mai multe ori uităm că în stomatologie, ca și în medicină în general, cel mai ușor, biologic și minim-invaziv este să prevenim problemele dentare. Un detartraj riguros și un consult stomatologic efectuat de două ori pe an ne ajută să igienizăm zone unde nu reușim niciodată să ajungem cu o periuță de dinți. Un periaj corect reușește să curețe doar 60% din suprafețele dentare acoperite de biofilm bacterian. Menținerea pe termen lung a sănătății dentare și parodontale precum și întâmpinarea posibilelor probleme cu tehnici moderne și minim-invazive devine mult mai ușoară cu un detartraj riguros și un check-up amănunțit.

 

E: De ce albire?

K: Albirea dinților reprezintă impulsul necesar pentru a zâmbi încrezători și pentru a însenina începutul primăverii cu un zâmbet sănătos!

 

E: De ce crezi în…mine? 🙂

K: Cred în tine fiindcă văd un tânăr ambițios, energic și entuziast. Fiecare generație aduce ceva diferit, un nou plus de energie și abordare diferită. Felicitări!

 

Related Post

Tags: ,

Related Posts

Eduard Andrei
by

Blogger, student, fost angajat, antreprenor, voluntar, visator, increzator.

Previous Post Next Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

0 shares

Despre mine

Bine ai venit pe BLOGOARTOSFERĂ!

Bine ai venit pe BLOGOARTOSFERĂ!

Salutare! Mă numesc Eduard. Află mai multe despre mine și despre noul concept în secțiunea ”Despre mine”.
Bine ai venit pe BLOGOARTOSFERĂ!