Cum să scapi de acnee, coșuri și cicatrici postacneice

acnee

Și eu am avut acnee, cum am mai vorbit și în alte articole. Și eu am rămas cu cicatrici postacneice atunci când am reușit să mă vindec de fiecare coș.

Am încercat o grămadă de soluții, de la solar la peroxid de benzoiil. Am încercat bicarbonatul de sodiu, am încercat leacuri băbești și .. n-am reușit.

Am descoperit rutina celor de la ISIS Pharma, și anume soluția Glyco-A 12%, despre care am vorbit AICI. Soluția UVEBLOCK cu factor de protecție 50 asigură protecția pielii pe durata tratamentului, aceasta fiind vulnerabilă razelor UV.

Cum funcționează crema?

Acidul glicolic, cu rol exfoliant, favorizează drenajul glandelor sebacee având rol seboreglator. În primele săptămâni pielea poate răspunde prin accentuarea temporară a acneei. În primă fază, are loc ”curățarea” glandelor, care duce la eliberarea unei cantități mari de sebum pe suprafața pielii și implicit la descărcarea coșurilor. Acneea se va ameliora vizibil, până la dispariție, iar cicatricile postacneice se vor estompa.

Folosită după cum este indicat în prospect, crema asta face minuni. Tind să cred că este singura soluție care chiar dă roade. Nu v-aș spune despre ceva ce nu am încercat sau care nu a funcționat.

Într-o zi am mers la farmacie să îmi procur un nou tub de cremă, iar doamna farmacistă mi-a spus că multe persoane au venit cu screenshot la articolul meu și că vor crema. Astfel au terminat stocul. M-am bucurat nespus de mult să aflu că cititorii mei au încredere în sfaturile pe care le ofer, și chiar aștept și poze cu rezultate.

Cu acest prilej dau startul unui GIVEAWAY PE INSTAGRAM, cu premii în produse antiacneice.

Share!

Related Post

Tags: , , ,

Related Posts

Eduard Andrei
by

Blogger, student, fost angajat, antreprenor, voluntar, visator, increzator.

Previous Post Next Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

5 shares

Despre mine

Bine ai venit pe BLOGOARTOSFERĂ!

Bine ai venit pe BLOGOARTOSFERĂ!

Salutare! Mă numesc Eduard. Află mai multe despre mine și despre noul concept în secțiunea ”Despre mine”.
Bine ai venit pe BLOGOARTOSFERĂ!