DE CE SĂ ÎȚI SPELI PĂRUL ZILNIC

părul

Da, ați citit bine. Există câteva motive pentru care e bine să îți speli părul zilnic. Nu numai că dezavantajele sunt contrazise de specialiști, ci se pare că există și anumite avantaje.

1) Ai firul de păr subțire și fin;

Acest tip de păr se îngrașă cel mai rapid, transportul de sebum dinspre rădăcină spre vârful firului de păr realizându-se foarte ușor. Dacă vrei să nu ai părul gras, asta pare să fie o soluție bună.

2) Mergi la sală sau te antrenezi zilnic;

Lucrând și transpirând, poate exista o cantitate prea mare de sebum la nivelul părului. Dacă te antrenezi singur, dă-i părului tău un refresh seara. 🙂

3) Vrei ca părul să îți crească mai repede;

Spălarea zilnică a părului îndepărtează foliculii de păr morți, ceea ce poate duce la o regenerare lentă, dar sigură a firului de păr.

4) Ai probleme cu tenul;

Activitățile de peste zi pot fi solicitante, putem transpira, praful este pretutindeni, iar părul nostru este locul ideal de depozitare al acestuia. Cei care suferă de acnee li se recomandă chiar spălarea zilnică a părului. Seara, culcându-ne fără a ne spăla pe cap, părul nostru mai mult sau mai puțin curat atinge fața de pernă, față de pernă pe care ajunge și fața noastră. Astfel că factorii favorizanți ai acneei sunt stimulați.

Related Post

Tags: , , ,

Related Posts

Eduard Andrei
by

Blogger, student, fost angajat, antreprenor, voluntar, visator, increzator.

Previous Post Next Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

0 shares

Despre mine

Bine ai venit pe BLOGOARTOSFERĂ!

Bine ai venit pe BLOGOARTOSFERĂ!

Salutare! Mă numesc Eduard. Află mai multe despre mine și despre noul concept în secțiunea ”Despre mine”.
Bine ai venit pe BLOGOARTOSFERĂ!