De ce trebuie să câștige Silvia concursul ”Bravo, ai stil!”

Silvia

Simt că trebuie să fac asta, și anume să mă folosesc de vizibilitatea pe care o am, mai mult sau mai puțin, în online.
Nu îmi plac jocurile de culise, dar asta nu înseamnă că nu există. Vă voi povesti, întâi de toate, cum am cunoscut-o pe Silvia.

Îmi amintesc cum am cunoscut-o pe Silvia, în noiembrie 2016, cu puțin înainte de gala finală a primului sezon. I-am trimis un mesaj privat pe Facebook în care îi uram succes și îmi exprimam simpatia față de ea. Mi-a răspuns. Imediat. Nu mă așteptam. Mi-a spus că s-a uitat puțin pe profilul meu și mă apreciază și ea, la rândul ei, pentru activitatea pe care o am. Mi-a cerut numărul de telefon, pentru că, citez ”îmi place să cunosc oameni faini”. 🙂 Mai greu să auzi câteva cuvinte de laudă care să-ți valideze activitatea și munca în ziua de azi. Dar iată că mai există și oameni cu sufletul mare și care sunt dispuși să..vadă!

Ne-am împrietenit și am ieșit ba la o cafea, ba la un salon. M-a lăsat să o cunosc. Am cunoscut și o parte din prietenele sale. Oameni foarte mișto, exact așa cum este și ea.

Recunosc că nu eram în cea mai strălucită etapă a vieții mele, dar acest om, care în același timp concura la cea mai disputată și urmărită emisiune TV din prezent, a fost lângă mine. Când a aflat de ultimul meu eșec în dragoste, m-a sunat și m-a convins să ne vedem în oraș. M-a târât, că acest verb descrie cel mai bine starea mea de atunci, prin toate SH-urile posibile din București. A căutat și a cumpărat toate obiectele vestimentare cu care avea idei de styling. Și îmi tot spunea: ”Eduard, știi ce styling fac cu asta? Maaamă!” 😀 Îmi explica cum o să combine materialele, ce culori alege, o întrebam ce curiozități am despre haine și ea îmi răspundea pertinent și din tot sufletul. Nu am cuvinte să descriu dragostea mea pentru oamenii cu o pasiune.

Ne-a invitat la gala live pe mine, sora mea, bunica și mama. Am fost cu toții. Am votat necontenit, ne-am mobilizat, iar la final am cules laurii. Am avut bucuria să o văd încoronată pe o fată cu un suflet de milioane.

Nu putem fi ipocriți și să nu recunoaștem talentul Silviei în materie de fashion. Se vede, se simte, se știe că îi curge prin vene și că pentru ea este un subiect pe cât de important, pe atât de intim. De aceea devine vulcanică, pentru că își apără munca și talentul. Și nu mulți știu ce știe Silvia să facă. E bună, nene, nu ai ce zice!

Îmi place și Beatrice. Mi-a plăcut și Otilia. Otilia cântă WOW la pian. Sunt fete autentice. E greu să fii autentic într-o astfel de industrie. Îmi place foarte mult și Denisa. Una peste alta, se știe și faptul că susținătorii acestor concurente se vor muta spre Silvia.

Iuliana și Marisa sunt întruchiparea comercialului în online-ul românesc, 2018. Frumoase, carismatice, adorabile, de îți vine să le iei acasă. Sunt, totodată, o ilustrare și o influență proastă pentru tinerii și tinerele care cred că li se cuvine totul pentru simplul fapt că..sunt frumoase.

Visul oricărei tinere este să devină online influencer. Să primească ghetuțe și să fie pensate pe gratis. Dar…oare asta contează în final? Oare la pensie vor primi un bonus de influencer? Frumusețea și tinerețea sunt trecătoare.

Silvia deja se desprinde de tiparul autohton mult iubit. Silvia e autentică. 🙂

#VOTĂMșiCÂȘTIGĂM

Related Post

Tags: , ,

Related Posts

Eduard Andrei
by

Blogger, student, fost angajat, antreprenor, voluntar, visator, increzator.

Previous Post Next Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

313 shares

Despre mine

Bine ai venit pe BLOGOARTOSFERĂ!

Bine ai venit pe BLOGOARTOSFERĂ!

Salutare! Mă numesc Eduard. Află mai multe despre mine și despre noul concept în secțiunea ”Despre mine”.
Bine ai venit pe BLOGOARTOSFERĂ!