Dr. Merchea – cum să îți găsești medicul stomatolog potrivit. Eu l-am găsit!

Dr. Merchea

Știți că sunt obsedat de dinți. Să îi am cât mai frumoși și cât mai albi. Nu degeaba am trecut prin 3 ani și jumătate cu aparat dentar și am suferit diverse intervenții chirurgicale. Dar care-i treaba cu Dr. Merchea și cum au ajuns chiar și concurentele de la Bravo, ai stil! pe mâinile sale? 😀

Îmi albesc dinții periodic. Îi consider cartea mea de vizită. Facebook-ul (util, să știți), îmi recomanda într-o zi de joi să apreciez o pagină numită ”Dr.Merchea”. Zis și făcut. În 10 minute cred că eram deja programat la albirea profesională. 🙂

Care-i atmosfera?

Deși aveam o stare nu tocmai bună, am fost întâmpinat cu zâmbete sincere și o atmosferă foaaarte degajată. Era chill totul. Mi-au fost explicate tipurile de albire dentară. Am aflat că nu toate sunt în regulă. Că unele au efecte de câteva luni. Procedura de albire pe care o face domnul doctor Merchea are efecte îndelungate și se repetă la o perioadă lungă de timp. Calitate și nu cantitate. 🙂

Fiind specialist în implantologie, am îndrăznit să îl întreb despre toată aparatura nemaivăzută până atunci. Se pare că tehnologia de ultim vârf a ajuns în cabinetul domnului doctor iar un implant dentar este chiar o floare la ureche. Foarte mișto!

Relația dintre medic și pacient este un element cheie. Trebuie să te simți bine când mergi, de fapt, oriunde. Cu atât mai mult la medic. Posibil să mergi cu o afecțiune și să îți fie teamă de ce va urma. Trebuie să ai încredere în medic, în competențele sale, în pasiunea cu care săvârșește actul medical.

Acest domn doctor mi-a devenit și prieten. Oricând este în drumul meu și are și el o pauză, ne mai vedem să schimbăm câteva vorbe.

Prietenele mele, concurente la Bravo, ai stil! au apelat și ele la serviciile Dr. Merchea. Silvia Saveschi și Letiția sunt doar două exemple.

Pasiunea înainte de toate

Acest om nu muncește, ci se dedică cu totul unei pasiuni. Rezultatele nu pot fi altfel decât spectaculoase. 🙂 Și între noi fie vorba, este genial și pe partea de estetică și chiar recomand tehnica de rejuvenare vampir (PRP), ori un strop de acid hialuronic acolo unde credeți că este nevoie.

Unde îl găsesc? Cum îmi fac o programare?

Pe Domnul Doctor Merchea îl găsiți la adresa Str. Ardeleni, nr. 1, bl. 39A, sc. 1, ap. 1 București, Sector 2, și la numărul de telefon 0724 309 159.

Puteți citi comentariile pacienților pe pagina sa de Facebook, și puteți consulta și serviciile oferite pe site-ul acestuia: www.drmerchea.ro.

Voi reveni și cu alte articole și interviuri, pentru a fi la curent cu tot ceea ce înseamnă sănătatea și estetica dentară.

XoXo

Related Post

Tags: , , , , , , ,

Related Posts

Eduard Andrei
by

Blogger, student, fost angajat, antreprenor, voluntar, visator, increzator.

Previous Post Next Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

0 shares

Despre mine

Bine ai venit pe BLOGOARTOSFERĂ!

Bine ai venit pe BLOGOARTOSFERĂ!

Salutare! Mă numesc Eduard. Află mai multe despre mine și despre noul concept în secțiunea ”Despre mine”.
Bine ai venit pe BLOGOARTOSFERĂ!