Am hotărât să nu-mi mai ”hrănesc” fricile!

frici

Când ești la grădina zoologică, ți se spune să nu hrănești animalele, nu? Când te afli în această grădină zoologică spirituală numită viață, ar fi corect să spunem ”să nu ne hrănim fricile”. Fricile te vor mânca de viu și îți vor îngreuna călătoria, mai mult decât orice leu ar face-o.

Fricile tale sunt animalele sălbatice ale vieții care te împiedică să crești. Așa că nu îți alimenta fricile, chiar și atunci când ești bulversat de schimbare, confuzie, întârzieri, haos. Nu te preocupa de aceste frici mai mult decât ai hrăni leul de la zoo. Acel leu este ținut la distanță de tine. Este închis pentru că este un animal sălbatic.

Frica te va ține mereu în loc

Uneori, simplul fapt că ești conștient că ceva s-ar putea să nu meargă cum trebuie poate fi înfricoșător. Pierdem timp prețios îngrijorându-ne ce ar putea merge bine, sau mai degrabă ce ar merge rău. Trăim în frică. Îngrijorându-ne de aceste lucruri este o mare pierdere de timp. Maaaare.

În loc să privești totul ca pe un loc plin de stres și frică, privește înainte și eliberează-ți drumul. Înlătură orice blocaj. Da, s-ar putea să fie niște gropi în acel drum. Da, pot fi și văi și dealuri. Poate fi și o piatră de care te mai împiedici adesea. Uneori poți cădea și într-o groapă, dar întotdeauna ai reușit cumva să ieși din ea, nu?

Da! Și este foarte important să îți amintești că indiferent de drumul pe care îl alegi în viață, acesta este o călătorie. Când vei privi în trecut și te vei gândi la fiecare moment în care ai greșit sau ai făcut o alegere nepotrivită, mai mult ca sigur vei avea ce să povestești.

Nu lăsa frica să îți perturbe judecata. Nimeni nu a fost fericit fără să fi riscat! 🙂

Related Post

Tags: , , , , ,

Related Posts

Eduard Andrei
by

Blogger, student, fost angajat, antreprenor, voluntar, visator, increzator.

Previous Post Next Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

0 shares

Despre mine

Bine ai venit pe BLOGOARTOSFERĂ!

Bine ai venit pe BLOGOARTOSFERĂ!

Salutare! Mă numesc Eduard. Află mai multe despre mine și despre noul concept în secțiunea ”Despre mine”.
Bine ai venit pe BLOGOARTOSFERĂ!