Inițiativa unui tânăr antreprenor, Tudor Maxim, de a promova capitala României

Tudor Maxim

I-am cunoscut pe Tudor și Anda Maxim în urmă cu mai bine de un an, la o aniversare, aniversare ce a avut loc la Pura Vida Sky Bar. Nu știam cine sunt. Nu auzisem de Tudor și de activitățile sale. Habar nu aveam că este localul lor.
Două persoane de o modestie rară, care promovează Bucureștiul, în momentul de față, fără să aibă un sprijin, măcar din parta Primăriei Municipiului București.

Ne-am împrietenit pe Facebook și pe lângă ce am spus deja că fac, și voi detalia, am descoperit și faptul că te învață #pebune cum să călătorești în cele mai exotice locuri cu cât mai puțini bani. Cu mult mai puțin decât un sejur la vreo stațiune din nordul litoralului românesc.

Conform articolului de pe wall-street.ro, Tudor Maxim, proprietar al unor hosteluri, si-a propus sa faca Bucurestiul cunoscut in toata lumea si sa atraga turisti de pe toate continentele, printr-un eveniment care are loc in weekend. Desi costa 150.000 de euro, totul se intampla pe banii lui sau cu ajutorul oferit de mai multe companii, insa nu si de autoritatile statului de la care nu a primit “absolut niciun sprijin”, ba chiar un “block” pe Facebook de la ministrul Turismului.

Se pare că actualul Ministru al Mediului, nu numai că nu și-a arătat suportul față de această inițiativă, ba chiar l-a și blocat pe Facebook. Vă amintiți de protestele masive de la sfârșitul iernii? Vă amintiți de acea persoană care a oferit găzduire gratuită în propriile hosteluri pentru protestatarii veniți din afara orașului? Ei bine, este vorba despre Tudor. Acesta se pare să fie motivul pentru care nu a primit sprijin nici moral, nici financiar, nici măcar o mână întinsă pentru desfășurarea proiectului Experience Bucharest.

Experience Bucharest

Este contactat de reprezentanți ai turismulu dar care, firește, nu locuiesc în țară. Apare în interviuri ale unor pagini de succes, în reviste și promovează turismul românesc mai bine decât orice ministru sau ex-ministru.

150.000 de euro este suma pe care o suportă Tudor Maxim, fiind sprijinit de companii, voluntari. În urma acestui eveniment sunt așteptați 100 de participanți străini, care cu siguranță vor descoperi Bucureștiul așa cum îl găsește Tudor. Save the date: 12-14 mai 2017.

Agenda evenimentului poate fi regăsită aici.

Related Post

Tags: , , , , , , ,

Related Posts

Eduard Andrei
by

Blogger, student, fost angajat, antreprenor, voluntar, visator, increzator.

Previous Post Next Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

0 shares

Despre mine

Bine ai venit pe BLOGOARTOSFERĂ!

Bine ai venit pe BLOGOARTOSFERĂ!

Salutare! Mă numesc Eduard. Află mai multe despre mine și despre noul concept în secțiunea ”Despre mine”.
Bine ai venit pe BLOGOARTOSFERĂ!