Interviu in exclusivitate cu Kasem Abu Bakr – ”esteticianul vedetelor”

Interviu in exclusivitate cu Kasem Abu Bakr – ”esteticianul vedetelor” sau omul din spatele ecranului

 

  • De ce această meserie/ carieră, domnule doctor Kasem? 13413675_1002064119909861_5132011437919365708_n

Kasem Abu Bakr: Pentru că de mic copil mi-a plăcut arta și latura artistică. Pe de altă parte, mi-a plăcut și să ajut oamenii să zâmbească. Nu cred că puteam o combinație mai bună. Reușesc să fac pacientul să fie mai frumos și să zâmbească de satisfacție când se privește în oglindă.

  • Am înțeles că ați adus în România tehnică și aparatură de ultimă generație, revoluționară, chiar.

K: Da. Niciodată nu mi-a plăcut să fiu doar ”altul pe listă”. M-am zbătut să evoluez, să sparg gheața în România și să lărgesc persectivele reușitelor, deși unele sceptice la început. Vedeam tristețea pe chipurile oamenilor. Tehnologia laser mă ajută să am control și precizie mult mai mari în operații, iar pe cei mai fricoși îi anunț că durerea și perioada de recuperare scade considerabil. Tehnologia 3D mă ajută să am rezultate precise.

  • Încurajați doamnele/ domnișoarele să apeleze la un medic estetician atunci când simt nevoia de un strop din elixirul tinereții?

K: Sigur că da. Nu neapărat pentru a interveni, uneori nu e cazul. Chiar și pentru a primit sfaturi de la profesioniști cu privire la modul în care ne îngrijim, modul în care trăim, pentru a putea preveni înainte de a trata ceva. Chiar tu, Eduard, ești unul dintre cazurile în care m-ai apelat inițial ca persoană care să te sfătuiască. Și cred că mi-a ieșit. 🙂

  • De unde atâta circ în jurul medicului Kasem Abu Bakr? Atât de departe a ajuns invidia? Până la patologic?

K: Din păcate pentru unele persoane, am ajuns la nivel internațional de reputație și știință în medicina plastică și estetică. Sunt născut din părinte român pe acest tărâm. Mă doare să văd incapacitatea altora de a evolua. Or, ei evolueaza prin distrugerea competiției (e mai comod, evident). În loc să încerce să evolueze prin propriile forțe, cum ar fi normal, ei preferă să arunce cu roșii în mine, în alții… Chiar m-am străduit și mă străduiesc să evoluez prin forțe proprii, dar sintagma ”capra vecinului” e destul de valabilă pe la noi.

  • Că tot am apelat la serviciile clinicii dumneavoastră, ce părere aveți despre bărbații care apelează și ei la un estetician?

K: Cred că este natural, ba chiar de admitar și încurajat. A fi frumos înseamnă mai mult: mai multă încredere în tine însuți, mai mult succes în plan profesional, ca efect, și de ce nu, în plan personal.

  • Cum rezistați presiunii? Sunt unele intervenții care pe mine mă înspăimântă numai când le aud denumirea…

K: Atunci când faci ceva din pasiune, uiți de orice teamă/ presiune.

  • Ce desfășurați în prezent? Am înțeles că veți lupta pentru o cauză nobilă.

K: Desfășor mai multe campanii pentru persoanele care au anumite probleme dar care nu își permit financiar. Ajut cât pot de mult și dau tot ce pot pentru fiecare persoană care are nevoie de mine. Dar nu fac din asta evenimente pentru mass-media, le fac ca de la om la om, ca de la suflet la suflet.

  • Ca notă de final, ce ne transmiteți?

K: E minunat ca fiecare să aibă un vis. Perfect este să nu se oprească până nu și-l îndeplinește, sau cel mai important, până când nu încearcă!

  • Vă mulțumesc!

 

Related Post

Tags: , , , ,

Related Posts

Eduard Andrei
by

Blogger, student, fost angajat, antreprenor, voluntar, visator, increzator.

Previous Post Next Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

0 shares

Despre mine

Bine ai venit pe BLOGOARTOSFERĂ!

Bine ai venit pe BLOGOARTOSFERĂ!

Salutare! Mă numesc Eduard. Află mai multe despre mine și despre noul concept în secțiunea ”Despre mine”.
Bine ai venit pe BLOGOARTOSFERĂ!