NU cumpăra niciodată produse FAKE!

Louis Vuitton

Nu, nu o face! Dar snobismul românului întrece orice îndemn – venit din partea oricui – astfel încât nu e nevoie de prea multă mișcare în zona gâtului și cu siguranță țintești produse fake la tot pasul.

Care sunt produsele FAKE preferate ale românilor?

Voi enumera cele mai populare făcături zărite: gențile Louis Vuitton, Michael Kors, t-shirt-urile US Polo Assn., eșarfele LV și Burberry, rucsacuri Philipp Plein, portofele Burberry, sneakerși Valentino, cizme de cauciuc Burberry, UGGs, sneakerși New Balance și Nike Air Max, dar să nu uităm de jachetele de iarnă și vestele Moncler.

Louis Vuitton

Michael Kors

Fake

Aproape oricine deține un produs de brand (fake), accede la o clasă socială superioară. FALS!

Dacă sunt fake-uri bine realizate, de ce să nu cumpăr, nu? Pentru că e penibil, that is! Știm cu toții că nu îți permiți, evident, să dai 300 de euro pe o pereche de UGGs originale, prin simplul fapt că deja mergi pe lateralul încălțărilor iar eticheta e scrisă aproape cu litere chirilice. Pentru că te vei face de rahat când ți se va bloca fermoarul portofelului fake LV, și mai mult, când ți se va deșira fularul Burberry din poliester.

Mai mult, involuntar susții o nișă a pieței negre care crește și tot crește pe seama proștilor și pe buzunarul lor. Grupuri infracționale care vând produse de o calitate îndoielnică, fie prin apartamente, fie pe OLX.

Cum te-ai simți dacă cineva ți-ar fura ideile creative și munca? Cam așa se simt și marii designeri care se luptă cu produse copiate după ale lor. Acum imaginează-ți că șeful tău îl va plăti mai bine la salariu pe colegul tău care, în fine, ți-a furat niște idei.

Românilor nu le pasă nici de sănătate! Orice domnișoară vloggeriță, cu vârsta medie de 17-18 ani deține o vastă colecție de produse fake. Nene, scrie pe ele MAC? Victoria’s Secret? Dior? Păi atunci e bine! Ce, doar nu trebuie să știe acum că ingredientele – și automat calitatea lor – diferă față de cele originale…

Nu reușiți să păcăliți pe nimeni, decât pe voi înșivă. Nu toți își permit produse de lux, dar fie strângi ceva fonduri pentru un produs și acela original, fie ieși din mania asta a brandurilor, căci sunt N magazine prin toate mall-urile cu haine și produse la prețuri decente.

Nu pune preț pe etichetă, ca să nu îți pună alții apoi etichetă!

Related Post

Tags: , , , , , , , , , , , , ,

Related Posts

Eduard Andrei
by

Blogger, student, fost angajat, antreprenor, voluntar, visator, increzator.

Previous Post Next Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

0 shares

Despre mine

Bine ai venit pe BLOGOARTOSFERĂ!

Bine ai venit pe BLOGOARTOSFERĂ!

Salutare! Mă numesc Eduard. Află mai multe despre mine și despre noul concept în secțiunea ”Despre mine”.
Bine ai venit pe BLOGOARTOSFERĂ!