The President – piscina unde se fură

The President

O zi călduroasă de weekend, promițătoare, cu piscina în minte și un frappe bun. Cam așa ne doream să arate ziua.

Este vorba despre piscina complexului The President din Blvd. Lacul Tei, cel de pe marginea lacului.

Piscina este înconjurată de șezlonguri. Nu mi se pare nimic deplasat să vrei să îți ții geanta cu tine, lângă șezlong. Mai faci o poză, plătești consumația cu bani din portofel, nu poți lăsa chiar totul la vestiar. Așa am făcut și noi. Mai exact, ne-am ales șezlongurile de lângă gardul care desparte piscina de … buruieni.

Zona nu este securizată absolut deloc, astfel încât, în 10 minute cât lipsit cu prietenii mei să facem o baie, ne-au dispărut un telefon mobil, iPhone, și o sumă consistentă de bani dintr-un portofel. Aparent, cineva a tras de geantă și de portofel pe sub gard. Când ne-am întors la șezlong, era debandadă și toate obiectele pe jos, ce nu a putut fi sustras.

Am chemat personalul, care înțelege durerea noastră, dar nu are ce să facă, că deh, costă să instruiești oamenii și despre managementul de criză. Am solicitat personalului banii de intrare înapoi, măcar atâta lucru să facă dacă tot regretă incidentul și își asumă că locul nu este nici supravegheat, nici securizat. Nu tu camere, nu nimic.

Ni s-a spus că nu au ce face. Că au bătut bon. Zău?

Am plecat spre mașini cu frica că poate au dispărut și ele… O situație de toată jena, și o piscină pe care recomand să n-o frecventați niciodată. Jalnic!

sursă foto: feeder.ro

Tags: , , ,

Related Posts

Eduard Andrei
by

Blogger, student, fost angajat, antreprenor, voluntar, visator, increzator.

Previous Post Next Post

Comments

    • The President
    • June 9, 2018
    Reply

    Regretam situația neplăcuta in care v-ați aflat și va asiguram ca facem eforturi permanente ca astfel de întâmplări sa nu aibă loc, iar clienții noștri sa se simtă in siguranța. Pentru protecția clienților noștri am pus la dispoziția tuturor, in mod gratuit, vestiare personale închise cu cheia, pentru pastrarea obiectelor de valoare. De asemenea, am amplasat camere de supraveghere in cadrul complexului The President, in toate spațiile in care legea ne permite. Totodata, încă de la intrarea in complex atragem atenția clienților noștri, verbal si prin regulamentul de folosire a piscinei, ca depozitarea obiectelor personale se face in vestiare, iar nerespectarea regulamentului se face pe propria răspundere.

    Colaboram permanent cu organele abilitate pentru a evita și a le semnala orice problema de securitate ce s-ar putea ivi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

20 shares

Despre mine

Bine ai venit pe BLOGOARTOSFERĂ!

Bine ai venit pe BLOGOARTOSFERĂ!

Salutare! Mă numesc Eduard. Află mai multe despre mine și despre noul concept în secțiunea ”Despre mine”.
Bine ai venit pe BLOGOARTOSFERĂ!