Seara de poveste continuă – Bursa Binelui

povestea

Descriere
Iti mai aduci aminte de serile in care parintii tai iti citeau povestea preferata? Si tu uitai de orice si te cufundai intr-o lume de basm, zambeai, te ghemuiai langa adultul care iti povestea; Tineretea era fara Batranete, calatoreai imaginar peste 7 mari si 7 tari, te luptai cu toata puterea impotriva Raului si Intunericului, te simteai invincibil si stiai ca Binele invinge mereu. Si ca vei trai fericit pana la adanci batraneti.

Scopul proiectului
Sunt copii pentru care perioada grea de tratament in diferite afectiuni produce efecte la nivel psihologic si au nevoie de sprijin. #SearaDePoveste a inceput intr-un salon de spital, acum sunt doua spitale de copii pe lista cu doua seri in fiecare saptamana. Si sute de copii care se bucura cand voluntarii intra in salon.

Cui donez?

Programul #SearaDePoveste este functional in prezent cu ajutorul a zeci de voluntari implicati in sustinerea Asociatiei “Taxiul cu Bomboane” si a altor proiecte derulate de aceasta, dar orice sprijin este binevenit avand in vedere succesul si aprecierile acestor actiuni. Proiectul #SearaDePoveste lansat de Asociatia Taxiul cu Bomboane a depasit toate barierele si granitele. Voluntari de toate varstele, cu diverse pregatiri profesionale, din Bucuresti, din intrega tara, dar si din strainatate vin sa citeasca povesti copiilor cu nevoi speciale in spitalele din Bucuresti. Povestea atent aleasa si spusa din suflet ii poate ajuta pe copii sa gaseasca si sa recunoasca formularea exacta a starii, experientei lor si sa adopte solutiile personajelor din povestea respectiva.

De ce să donez?

Serile petrecute intr-un salon de spital sunt lipsite de speranta si de alinare. Sunt copiii cu nevoi speciale si nevoi sociale pentru care perioada grea de tratament in diferite afectiuni produc efecte devastatoare la nivel psihologic si au nevoie de sprijin. Si serile de poveste din spital in care voluntari cu suflet mare pun magie in fiecare fila de poveste rasfoita. Si reactiile copiilor, dublate de rezultate, sunt vizibile.

Intră și donează!
sursa: bursabinelui.ro

Related Post

Tags: , , , , , ,

Related Posts

Eduard Andrei
by

Blogger, student, fost angajat, antreprenor, voluntar, visator, increzator.

Previous Post Next Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

0 shares

Despre mine

Bine ai venit pe BLOGOARTOSFERĂ!

Bine ai venit pe BLOGOARTOSFERĂ!

Salutare! Mă numesc Eduard. Află mai multe despre mine și despre noul concept în secțiunea ”Despre mine”.
Bine ai venit pe BLOGOARTOSFERĂ!