V’s Day: concert Cristiana Radu – cele mai iubite piese de jazz @ Black by DonCafé

Brasserie

Poate vă întrebați cine este Cristiana Radu.

Cristiana Radu este o tânără artistă, o cântăreață desăvârșită cu o voce suavă și o minte briliantă. Ah, și o prietenă adevărată. 🙂

Pe Cristiana am cunoscut-o la concertul de la Brasseria Black by Doncafe, din Băneasa Shopping City, când a cântat alături de Blue Stones în seara de 28 ianuarie. A fost cu adevărat o seară WOW. Am dansat pe piese oldies but goldies, am devorat poate cei mai buni burgeri din oraș, am făcut poze și am legat prietenii.

Brasserie

Black by DonCafé Brasserie este un restaurant modern cu specific american, care încă de la deschiderea sa a devenit cel mai atractiv loc din zonă pentu oamenii de toate vârstele. Pe lângă designul său modern și luxos, Black by Doncafe Brasserie oferă posibilități infinite: de la o varietate mare de băuturi, până la un meniu internațional divin și spectacole live săptămânale, susținute de cei mai în vogă artști. Află mai multe pe Facebook și Instagram.

Black by DonCafé Brasserie și Cristiana Radu ne fac, însă, o altă surpriză, de această dată cu ocazia sărbătorii de Valentine’s Day.

Surprinde-ți partenerul și fii pregătit să te îndrăgostești pe cele mai cunoscute melodii de dragoste din toate timpurile.

Pe 14 februarie, în aceeeași locație, începând cu ora 20:00, Cristiana Radu și Cvartetul Django Sound îl reaprind pe Cupidon, cu cele mai frumoase și inspiraționale cântece care amintesc de magia iubirii sub toate formele ei.

Programul include ritmuri de jazz, latin, bossa nova sau swing. Se vor auzi acordurile din “Strangers in the night” a lui Frank Sinatra, “Fever” în versiunea lui Peggy Lee, “Amado Mio” a lui Pink Martini, “Smooth Operator”, melodia celebră a lui Sade, sau “Crazy in love” a lui Beyonce.

Mai multe despre Cristiana Radu si Django Sound

Cristiana Radu si Django Sound (format din: Cristi Mirea contrabas, Gabriel Brutaru chitara si Marian Mirea vioara) sunt cunoscuți pentru colaborările lor de succes. Au împărțit scena abordând un mix de jazz și muzică tradițională, de la stilul american al anilor 20’, jazz standard și swing al anilor 30’, până la muzica braziliană de jazz și muzica Micului Paris, devenind astfel favoriții evenimentelor speciale, cu un public loial și din ce în ce mai numeros.

Așadar, ne vedem pe 14 Februarie, ora 20:00, la Black by Doncafe Brasserie. Se anunță o seară fastuoasă! 🙂

⏰ Marti, 14 februarie, 20:00
☎️ Info & rezervari 0733 444 777
🎉 Acces Liber ( +18 ani)

Related Post

Tags: , , , , , , , , ,

Related Posts

Eduard Andrei
by

Blogger, student, fost angajat, antreprenor, voluntar, visator, increzator.

Previous Post Next Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

0 shares

Despre mine

Bine ai venit pe BLOGOARTOSFERĂ!

Bine ai venit pe BLOGOARTOSFERĂ!

Salutare! Mă numesc Eduard. Află mai multe despre mine și despre noul concept în secțiunea ”Despre mine”.
Bine ai venit pe BLOGOARTOSFERĂ!