Cine este … ”Mikhail”? Salvați gramatica limbii române!

Careva să mă scoată din butoiul ignoranței. Eu, Eduard Andrei, tânărul monden și la curent cu toți și toate, nu știu cine este Mikhail. Cel mai grav este că această…treabă, literatură, ce se vrea a fi, este vândută! Sfinte Sisoe!
Așa că grăbiți-vă să precomandați cartea!

Am văzut întâmplător, pe Facebook, mai multe persoane persoane care îi distribuie articolele. Site-ul este Mikhail.ro.

Bun. Ochiul meu critic s-a băgat pe acest blog. Inițial m-a pufnit râsul. Niște fraaaazeee aaaaample, fără noimă, pline de adjective, de s-ar sinucide orice om care are Bacalaureatul.

Citez: Totul a fost uitare, o priveai indeaproape, in jurul tau parca zeci, sute de ochi atintiti spre tine si nu iti gaseai focusarea. Degajat de manifestul global te-a atras. Magnetul perfect, prins intre doi poli erai inpietrit. Intr-un loc unde toti te priveau.

Când eram clasa a 7-a, a 8-a, citeam blog-uri ale unor emo kizi mult mai faine. Jur. Acum serios, ce mama naibii? Pentru voi are vreo noimă acel citat? Nu e vorba de context, pentru că nu există context by default.

Doreste-ti enigma ce ti-a curmat drumurile in fata Lui. Sa nici nu stii macar ce ti-a umezit buzele cu placere, si usor pe cai nestiute ti-a umblat gandul crud de vointa. Sa simti ca tot ce ai intalnit, trait, si visat pana acum a fost un extaz grotesc al unei lumi false, caci ce simti…

Stimate autor, mi-ar fi rușine să public așa ceva pe internet. Zău. Ba mai mult, să faci un ”roman”, în condițiile în care arunci niște cuvinte cum aruncă drumarii sare, pui punctul în titlu, nu folosești diacritice (iar limba română, ghici ce, are diacritice! Ce-ar fi ca franțuzii să nu mai pună accente?)?

Dar da, nu e prost ăla care cere, ci ăla care dă.

Related Post

Tags: , , , ,

Related Posts

Eduard Andrei
by

Blogger, student, fost angajat, antreprenor, voluntar, visator, increzator.

Previous Post Next Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

0 shares

Despre mine

Bine ai venit pe BLOGOARTOSFERĂ!

Bine ai venit pe BLOGOARTOSFERĂ!

Salutare! Mă numesc Eduard. Află mai multe despre mine și despre noul concept în secțiunea ”Despre mine”.
Bine ai venit pe BLOGOARTOSFERĂ!