Fetele nu vor mai putea ieși la un cico în uzinele Faur

Faur

O știre recentă sună astfel: Societatea Administrare Active Sector 3 SRL, firmă deținută de către Primăria Sectorului 3 (PS 3) al Capitalei, caută partener pentru dezvoltarea a ceea ce ar putea unul dintre cele mai mari complexuri comerciale și de agrement din România.

Proiectul intenționat de PS 3 prevede cearea unei zone comerciale de 35.000 de metri pătrați completată de spații de cultură, sport, divertisment, etc. pe restul de 35.000 de mp.

”Primăria Sectorului 3 va amenaja Hala Laminor așa încât aceasta să devină un punct de reper pentru activitățile culturale din Sectorul 3. Aici va funcționa o sală cu o capacitate de 2.000 de locuri, trei săli pentru spectacole de teatru, cu câte 500 de locuri fiecare, și alte cinci săli atelier pentru spectacole și evenimente. De asemenea, hala va găzdui cel mai mare centru acvatic”, spune administrația locală într-un comunicat.

Spiritele s-au încins pe Facebook, pentru că da, noi nu avem nevoie nici de biserici, nici de mall-uri. Deși statistic, suntem pe la coadă cu numărul de biserici pe cap de locuitor și avem spitale și aparatură, dar nu avem personal care să știe să le utilizeze, spațiile comerciale rămân un subiect tabu.

Sunt atât de nasoale și inutile mall-urile, încât în weekend nu ai loc s-arunci un pai, n-ai unde să parchezi mașina și stai la coadă la KFC până apuci să-ți faci miile de like-uri să primești un meniu gratis.

Ce-i drept, nu vom mai auzi: Ce faci, fată? Vii să bem un frappucino în uzină? Vrei să luăm cina în Faur?

O zonă extrem de săracă, aridă, seacă, stearpă, tristă, mlăștinoasă. Ce ne vom face fără Uzinele Faur, atât de vizitate și încântătoare vizual?

Related Post

Tags: , , , ,

Related Posts

Eduard Andrei
by

Blogger, student, fost angajat, antreprenor, voluntar, visator, increzator.

Previous Post Next Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

0 shares

Despre mine

Bine ai venit pe BLOGOARTOSFERĂ!

Bine ai venit pe BLOGOARTOSFERĂ!

Salutare! Mă numesc Eduard. Află mai multe despre mine și despre noul concept în secțiunea ”Despre mine”.
Bine ai venit pe BLOGOARTOSFERĂ!