Bunica mea, Elonora Burican – scrisoare deschisă pentru CSM

Bunica

Subsemnata Elonora Burican, domiciliată în București, Blvd. Pictor N. Grigorescu nr. 19, mă adresez dumneavoastră din disperare, rugându-vă să mă ajutați dacă vă stă în putere.
Am un proces pe rol la Judecătoria Sectorului 6. La început, dosarul a avut nr. 425/303/2012, după suspendarea primului dobândind numărul 2162/303/2013. Subiectul dosarului fiind dezbaterea succesiunii după nepoata mea, Adriana Savu, decedată în data de 27.03.2009. Menționez că la data decesului nu au rămas alți moștenitori decât soțul ei, Ion Savu (ea neavând copii, părinți, frați, surori, bunici) și eu, Elonora Burican – mătușă, rudă de gradul 3 (soră cu mama defunctei). Dețin în individiziune cu decedata anumite cote din masa succesorală din Comuna Chiojdu (casă, terenuri), precum și partea de masă succesorală ce îmi revine din apartamentul decedatei pe are îl are în București, împreună cu soțul ei, Savu Ion.
Din 2012 am plătit experți evaluatori numiți de instanță (Judecătoria Sector 6): Velicu Tudorel – Camera Experților Buzău, Dăscălescu Ion – Camera Experților Buzău, Tibar Mircea – Camera Experților Buzău, Parpală Daniel – București, domiciliat în Com. Măgurele, jud. Ilfov, Spirea Camelia – comuna Voluntari, Ilfov.

Cu excepția domnului Tibar Mircea, care a făcut raport de expertiză a construcției + TOPO în comuna Chiojdu, Buzău, și expert Milea Dan, care a făcut un raport de expertiză la apartamentul lui Savu Ion și al Adrianei Savu din București – taxă achitată de mine în valoare de 4.500 de lei, restul nu a făcut decât rapoarte incomplete, incorecte. Ba chiar exepertul Daniel Parpală, deși s-a deplasat în Comuna Chiojdu, a motivat că nu poate merge să vadă terenurile, fiind supraponderal.

După 5 ani de amânări, eu ajungând la vârsta de 81 de ani, cu hipertensiune arterială, ulcer gastric, depresie anxioasă, s-a amânat iarăși procesul pentru 11 aprilie 2017. Menționez că la început am insistat să nu ajung în instanță. L-am rugat pe nepotul (prin alianță) să mergem cu actele doveditoare la orice notariat dorește și să ne înțelegem, eu având o vârstă mai înaintată și doi succesori: copiii mei, cărora vreau să le fac acte cât mai sunt în viață. Dar a refuzat. A dorit să mergem în instanță.

Nu știu cine este la mijloc, dar există o persoană care face tot posibilul să să tergiverseze procesul, probabil în speranța că eu voi deceda și copiii mei nu se vor mai ocupa de dosar. Vă rog cu lacrimi, ajutați-mă să văd terminat acest proces. Eu am suportat toate cheltuielile acestui proces, timbre judiciare, expertize, avocați, toți evaluatorii mi-au cerut câte un dosar de acte. Nu mai pot face față cheltuielilor și medicamentelor. Între timp, soțul meu a decedat tot din motive de sănătate. Nu am avut banii necesari pentru a-l îngriji cum mi-aș fi dorit. Vă rog, ajutați-mă, cât sunt încă în viață!

Să mă fac înțeleasă mai bine: nu doresc acest proces terminat din avariție, ci pentru a-mi scuti copiii de a mai trece prin ceea ce trec eu. Vreau să las fiecăruia ce i se cuvine.

Vă mulțumesc,

Elonora Burican

Related Post

Tags: , , , ,

Related Posts

Eduard Andrei
by

Blogger, student, fost angajat, antreprenor, voluntar, visator, increzator.

Previous Post Next Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

0 shares

Despre mine

Bine ai venit pe BLOGOARTOSFERĂ!

Bine ai venit pe BLOGOARTOSFERĂ!

Salutare! Mă numesc Eduard. Află mai multe despre mine și despre noul concept în secțiunea ”Despre mine”.
Bine ai venit pe BLOGOARTOSFERĂ!