Prea multe destine ce si-au gasit sfarsitul mult prea devreme…

Inca sunt in stare de soc. Nu imi vine sa cred ce dezastru a avut loc aseara. Nu stiu cu ce sa incep, cu ce sa continui apoi… Off!!!

In incinta fabricii Pionierul erau Guantanamo si Salsa 5, unde am mers 2 ani la cursurile de Zumba ale lui Cristi Pietricica. Saptamanal, vinerea au loc petreceri salsa in clubul Salsa 5. La aflarea vestii, am pufnit in plans! Am prieteni de suflet care nu ratau nicio seara de vineri acolo. Inclusiv Cristi. Am incercat sa-i contactez si am reusit abia acum. Din fericire, ei au plecat, culmea, la munte, o prietena nu a mers, samd. Dar ce s-a intamplat acolo chiar este o tragedie. 🙁

Da, acea…uzina este vai de mama ei. Mereu am avut un sentiment de teama in acel “club”. Este tare subred si improvizat la interior. Cu toate astea, nu mi-am imaginat ca va fi lasat chiar in paragina dar totusi dat in folosinta. Nu stiu cine va raspunde pentru aceasta drama, dar va trebui sa o faca. Nici nu vreau sa ma gandesc ce se poate intampla in orice clipa in Centrul Vechi.

Mai multi prieteni au mers in Colectiv chiar saptamana trecuta. Sunt pur si simplu oripilat! Putea fi oricine acolo! Puteau fi prietenii vostri, parintii vostri, veri, frati, surori.

Prin acest articol vreau sa transmit cele mai sincere condoleante famiilor care au pierdut pe cineva drag aseara. Este crunt! Cei care sunt acum internati, sper sa isi revina cat mai curand cu putinta! Asta pentru ca pana si a fi internat intr-un spital din Bucuresti poate fi un pericol!

Dragi prieteni, aveti grija pe unde petreceti noptile! Stiu atatea uzine, subsoluri improvizate unde merge atat de multa lume incat ma trec fiori…

Sunt tare trist… 🙁 Prea multe destine ce si-au gasit sfarsitul mult prea devreme!!!

 

[sursa foto: Metropotam.ro]

Related Post

Tags: , ,

Related Posts

Eduard Andrei
by

Blogger, student, fost angajat, antreprenor, voluntar, visator, increzator.

Previous Post Next Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

0 shares

Despre mine

Bine ai venit pe BLOGOARTOSFERĂ!

Bine ai venit pe BLOGOARTOSFERĂ!

Salutare! Mă numesc Eduard. Află mai multe despre mine și despre noul concept în secțiunea ”Despre mine”.
Bine ai venit pe BLOGOARTOSFERĂ!