Horeca Express – un nou episod din viața mea

Cei care ma cunosc pot confirma ca sunt o fire intreprinzatoare, ambitioasa si determinata. Despre trecutul meu profesional pot spune doar ca mi-a displacut cat se poate de mult sa fiu exploatat la maximum, sa am senzatia ca nu mai exista timp liber, toate pentru a-mi atinge “target-ul”, pentru a obtine titlul de “angajatul saptamanii” sau pentru un spor de 30 de lei. 🙂

 

Nu cu foarte mult timp in urma l-am cunoscut pe Ovidiu Ilea, probabil una dintre cele mai ambitioase persoane pe care le-am intalnit, un antreprenor cu acte in regula! Pe pagina lui personala a scris despre reusitele lui profesionale, despre cum s-a apropiat tot mai mult de succes. Si i-a iesit !

Tot Ovidiu, impreuna cu cativa colegi, au lansat Horeca Express in Romania.

Probabil va intrebati ce este Horeca. Compania prezinta o gama completa de echipamente profesionale de bucatarie, accesorii si mobilier pentru restaurante, hoteluri, baruri, terase, cafenele, catering.

Horeca Express, insa, furnizeaza aceeasi aparatura profesionala dar cu livrare din stoc in termen de 24 de ore.

 

Eu si Horeca Express, un nou episod din viata mea

Scriind mai sus despre viziunea mea profesionala, este lesne de inteles ca nu am stat mult pe ganduri si am ales sa ma alaturi acestui grup de profesionisti. Asadar, sunt asociat in vanzari pentru Horeca Express. Este un sentiment extraordinar cand lucrezi deja la alt nivel, la cel al profesionistilor. Te bucuri cand intri in contact cu Intercontinental sau Marriott, sau cu restaurante de top.

Produsele pe care le oferim pot fi vizualizate aici.

Pentru detalii sau intrebari, va stau la dispozitie, atat aici, cat si pe Facebook sau orice alt mijloc de comunicare. 🙂

Multumesc, Ovidiu !

Related Post

Tags: , , ,

Related Posts

Eduard Andrei
by

Blogger, student, fost angajat, antreprenor, voluntar, visator, increzator.

Previous Post Next Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

0 shares

Despre mine

Bine ai venit pe BLOGOARTOSFERĂ!

Bine ai venit pe BLOGOARTOSFERĂ!

Salutare! Mă numesc Eduard. Află mai multe despre mine și despre noul concept în secțiunea ”Despre mine”.
Bine ai venit pe BLOGOARTOSFERĂ!