Despre lansarea proiectului multi-art ”BLOGOARTOSFERA”. Fotografii și impresii

După cum am anunțat pe toate căile posibile, evenimentul de lansare a proiectului meu multi-cultural, să-i zic așa, ” BLOGOARTOSFERA ”, a avut loc vineri, 11 noiembrie, la Premium Events Ballroom.

Au fost prezenți colegi, foști colegi, prieteni foarte buni, critici de artă. Nu am fost foarte mulți, într-adevăr, dar hai să nu ne gândim la număr, ci la calitatea acestora. 🙂

befunky-3

În deschidere au vorbit doamna profesor de arte Sofia Ovejan, precum și doamna profesor Anca Maria. S-a vorbit despre intenția mea care a pornit pe trei direcții: poezie/ proză, pian și pictură.

Anca Maria: Picturile lui Eduard sunt vesele. Cel mai interesant este că Eduard este autodidact, că nu are cunoștințe și nici nu se inspiră din alte lucrări.

1

Sofia Ovejan: L-am cunoscut pe Eduard în urmă cu 4 ani, pe vremea când predam Arte Plastice la Liceul Teoretic Al. I. Cuza. Cu siguranță dacă se ține de treabă, vom asista la nașterea unui artist talentat nu numai în pictură. Și chiar dacă va lăsa una din pasiuni în urmă, va fi bun în ceea ce-și va propune să facă.

Într-adevor, sunt autodidact. Nu că nu îmi doresc, ba chiar îmi displace ideea de a face niște ”cursuri” de pictură, unde reproduci alte lucrări. Cred că sunt artiști care nu au luat lecții. Plus că..fiecare gândește și judecă diferit. Un autodidact nu poate reproduce și în niciun caz să urmeze o turmă.

Muzica la pian pe toată durata evenimentului a fost nelipsită, iar la un moment dat l-am acompaniat și eu pe domnul profesor de pian. Am citit un text de proză scurtă și câteva poezii (creații proprii). Picturile au fost apreciate.

11

A fost, cu siguranță, o seară fastuoasă. Am socializat, am povestit, am cunoscut persoane noi, și am închinat un pahar de șampanie în cinstea noastră, a celor care încă prețuiesc arta și au încredere în mine și în BLOGOARTOSFERA.

blogoartosfera
blogoartosfera

Vă mulțumesc celor prezenți. Alții au fost atrași mai mult de meci, dar nu-i bai. 😀 Acum știu pe cine mă pot baza.

55

Related Post

Tags: , , , , , , , , ,

Related Posts

Eduard Andrei
by

Blogger, student, fost angajat, antreprenor, voluntar, visator, increzator.

Previous Post Next Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

0 shares

Despre mine

Bine ai venit pe BLOGOARTOSFERĂ!

Bine ai venit pe BLOGOARTOSFERĂ!

Salutare! Mă numesc Eduard. Află mai multe despre mine și despre noul concept în secțiunea ”Despre mine”.
Bine ai venit pe BLOGOARTOSFERĂ!