La ce dentist să merg? – Mircea Merchea

Merchea

Voi oferi în continuare ponturi. De ce? Pentru că știu cum e să nu ai habar la cine să apelezi când ai o problemă. Ce să citești, unde să cauți, în cine să te încrezi și mai presus de toate, cui să dai banul.

L-am cunoscut pe dl. Doctor Merchea în urmă cu un an. Am organizat un concurs al cărui premiu a fost o albire dentară.

Cunosc și alți medici dentiști și m-am lăsat pe mâna lor. Am fost și la renumiții medici care toată ziua nu fac altceva decât să posteze imagini cu fațete dentare pe Instagram. Deh…

Mircea, însă, nu pune preț pe publicitatea asta agresivă. De ce? Pentru că e suficient de bun în meseria pe care o practică încât nici nu are nevoie de publicitate. Când alți medici dentiști mi-au spus că risc să pierd un dinte, Mircea mi-a spus că se poate salva. Că există posibilități. Că există și alte soluții decât extracția și implantul. Și culmea, e specializat în asta, deci i-ar fi fost cel mai la îndemână.

Cabinetul său este situat pe Str. Ardeleni nr. 2. Mergeți cu încredere la el pentru orice problemă dentară aveți. Nu v-o spun pentru că am devenit prieteni, ci pentru că garantez pentru pasiunea și profesionalismul cu care lucrează.

Xo,

E.

Related Post

Tags: , , ,

Related Posts

Eduard Andrei
by

Blogger, student, fost angajat, antreprenor, voluntar, visator, increzator.

Previous Post Next Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

0 shares

Despre mine

Bine ai venit pe BLOGOARTOSFERĂ!

Bine ai venit pe BLOGOARTOSFERĂ!

Salutare! Mă numesc Eduard. Află mai multe despre mine și despre noul concept în secțiunea ”Despre mine”.
Bine ai venit pe BLOGOARTOSFERĂ!