Probolan50 – reclamă mincinoasă, efecte adverse (review)

Probolan50

Probolan50 – mărește cu 400% nivelul de testosteron”, ”Rezultate din a doua zi

Având parte de un antrenor personal cum rar am întâlnit, pe Dan Gavanescu, am început, bineînțeles, să mă interesez colo și dincolo și despre suplimente – deși antrenorul m-a sfătuit că încă nu e cazul. Totodată, căutam un supliment care să îmi crească nivelul de testosteron.

Am încredere în Undestor. Nu se mai găsește, din păcate. Mama mi-a pus la dispoziție varianta injectabilă, o dată la trei luni. Dar tot căutând pe net, îmi apare o reclamă epică, Probolan50 – mărește cu 400% nivelul de testosteron, Rezultate din a doua zi. Am lăsat deoparte exprimările pur teleshoppiste și m-am uitat să văd despre ce e vorba.

1. Este extrem de scump. Cu tot cu transport, un flacon – corespunzător unei cure de 5 săptămâni, pentru începători, 169 lei;
2. Ingredientele nu sunt cunoscute! Atenție! Mai pe scurt, nu se știe ce e în capsule. O matrice, o formulă mega-inovatoare care însă este ținută secretă. Chipurile, ca să nu fie copiată și de alte mărci de producție.
3. Probleme cu stomacul în a treia săptămână, în care trebuie să iei 3 capsule odată.
4. Rezultate miraculoase 0. Să ne înțelegem, sunt destul de firav, dar cu antrenor personal, cu o dietă bogată în proteine, cu suplimente pe bază de proteine, glutamină, creatină, BCAA 1500 + PROBOLAN50..am aceleași rezultate BUNE pe care le aveam înainte de Probolan50. Nimic. Băi, nimic! Mă așteptam să nu mai am loc în patul de 1.6/2m, să îmi iau un Mercedes clasa R, să deschid ambele uși la facultate..

Concluzia: Un produs scump, fără efecte în cazul meu – doar efecte secundare (insomnii), ale cărui ingrediente nu se cunosc.

Concluzia 2: Nu e prost ăla care cere, ci ăla care dă.

Related Post

Tags: , , , , , ,

Related Posts

Eduard Andrei
by

Blogger, student, fost angajat, antreprenor, voluntar, visator, increzator.

Previous Post Next Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

0 shares

Despre mine

Bine ai venit pe BLOGOARTOSFERĂ!

Bine ai venit pe BLOGOARTOSFERĂ!

Salutare! Mă numesc Eduard. Află mai multe despre mine și despre noul concept în secțiunea ”Despre mine”.
Bine ai venit pe BLOGOARTOSFERĂ!